Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Evaluare Națională 2018. Calendar și subiecte clasa a VI-a

Evaluare Nationala 2018. Calendar probelor și subiecte la clasa a-VI-a. Sfaturi utile pentru parinti si copii

Evaluarea Nationala Clasa a VI-a

Evaluare Nationala 2018. Calendar probelor și subiecte la clasa a-VI-a. Sfaturi utile pentru parinti si copii. În luna mai, elevii școlilor gimnaziale din România vor simți din plin emoțiile examenului de Evaluare Națională. Primii școlari sunt cei de clasa a II, apoi cei de a- IV -a și a VI-a. În luna Iunie 2018, elevii din clasa VIII-a vor susține probele. Iată calendarul complet și modele de subiecte pentru Evaluarea Națională, la elevii de clasa a VI-a.

La doar o săptămâna distanță începe Evaluarea Națională 2018 la clasă a IV-a, care va cuprinde examinare la Limbă Română (15 mai), Matematică (16 mai) și Limbă Maternă (17 mai).

Tot în luna mai are loc și Evaluarea Națională 2018 pentru clasă a VI-a. Aici avem disciplină Limbă și Comunicare (pe 23 mai), urmată de Matematică și Științe (pe 24 mai).

Testările de la finalul clasei al VI-a sunt interdisciplinare. Testul de limbă și comunicare cuprinde Limbă și literatură română și Limbă modernă, iar testul de Matematică și Științe cuprinde Matematică, Fizică și Biologie.

Scolarii claselor a VI-a vor sustine Evaluarea nationala in zilele de 23 mai - Limba si Comunicare si 24 mai - Matematica si Stiintele naturii. Vezi modele de teste pentru Evaluarea Națională 2018, clasa a VI-a, pe siteul Ministerului Educației Naționale (MEN) - edu.ro.

Recomandari