Live acumFilm: O bucla in timp
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Evaluare Națională 2018. Elevii de clasa a VI-a susțin proba la Matematică și Științele Naturii

Astazi, 24 mai, este o zi cu emotii pentru elevii claselor a VI-a deaorece ei suntin Evaluarea Nationala, proba la matematica si stiintele naturii, dupa ce ieri au avut de rezolvat cerintele de la proba de limba si comunicare.

Astăzi, 24 mai, este o zi cu emoții pentru elevii claselor a VI-a deaorece ei susțin Evaluarea Națională, proba la matematică și științele naturii, după ce ieri au avut de rezolvat cerințele de la proba de limbă și comunicare.

Testela au fost elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare, la un nivel mediu de dificultate pentru a nu pune în dificultate pe nimeni.

Ministerul Educației Naționale anunță că: „ Rezultatele sunt valorificate strict la nivelul unităţii de învăţământ prin elaborarea planurilor individualizate de învăţare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor şi a părinţilor/reprezentanţilor legali asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate"

În plus, rezultatele obținute de cei mici nu se vor face publice și nu se vor trece în catalog, lucrările sunt avaluate în unitățile de învățământ și vor fi afi aflate după maxim șapte zile.

Puteți găsi modele de subiecte pentru Evaluare Națională pe edu.ro

Recomandari