Antena Căutare

EXCLUSIV!!! Teste de laborator pentru carnea tocata din Romania

Din herghelie in farfurie. Un continent intreg se intreba de saptamani bune daca la restaurant sau acasa mananca din carnea de cal fara sa stie. La fel si romanii. Imediat dupa scandalul izbucnit in Marea Britanie, reporterii Observator au dus la laborator mai multe produse din carne. Am facut testul. speciei pentru carnea tocata, creierul de porc sau burta de vita

Am cumparat trei produse romanesti si unul din strainatate: ficat de pui adus din Brazilia, carne de pui tocata din Romania, creier de porc si burta de vita. Toate vor fi duse la teste.Cel mai usor, spun specialistii, te poti pacali cu carnea tocata. E greu de ghicit ce au pus producatorii exact in amestec.

Rezultatul corespunde inscrisurilor de pe eticheta, iar din punct de vedere al prospetimii analizele au fost de identificarea hidrogenului si a amoniacului, rezultatele corespund legislatiei in vigoare.

Concluzia: ce era scris pe ambalaj am gasit si in pachete. Iar de multe ori, romanul mananca mai sanatos decat occidentalul. Din fericire inca avem posibilitatea sa ne alegem alimente mai sanatoase. Gatitul in casa este o solutie pentru ca putem sa gestionam foarte bine ce punem in mancare.

Tocmai de aceea piata produselor semipreparate, congelate, nu a luat prea mult avant la noi. In urmatoarea perioada autoritatile, vor verifica la sange toate magazinle de la noi, in cautarea carnii de cal. Vor fi controlate si semipreparatele, care au ridicat cele mai multe probleme si pe care specialistii le recomanda doar ca accident la masa, nu ca pe o obisnuinta.

Incurcate sunt caile Domnului: Un preot din Constanta si-a vandut biserica... EXCLUSIV!!! Scolile din Romania, sat fara caini. Siguranta elevilor este pusa sub semnul intrebarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x