Antena Căutare

Desfășurare de forțe militare la malul Mării Negre. Sunt trageri antiaeriene!

Desfășurare de forțe militare la malul Mării Negre. Companii de infanterie și un pluton de tancuri sunt prezente la poligoanele din Midia și Babadag.

Desfășurare de forțe militare la malul Mării Negre. Companii de infanterie și un pluton de tancuri sunt prezente la poligoanele din Midia și Babadag.

Exerciţii militare spectaculoase la malul marii în cadrul exerciţiului Saber Guardian 2019. In poligoanele Midia şi Babadag vor avea loc mai multe trageri de luptă ale companiilor de infanterie şi ale unui pluton de tancuri, dar şi trageri antiaeriene reale.

''Elemente precum globalizarea situaţiei de insecuritate, elemente de război hibrid, afectează şi probează în acelaşi timp contextul, justificând nevoia de consolidare a parteneriatului strategic şi întărire a poziţiei forţelor în zona noastră (...) Saber Guardian este un exerciţiu complex, o dată la doi ani impari, în care noi prin o abordare a unui scenariu fictiv, asigurăm o coerenţă operaţională a componentelor de comandă naţională dar şi multinaţionale. Sunt aproape 13.500 de militari şi 3.600 de mijloace!”, a spus general-maior Dorin Ioniță, comandantul Comandamentului Forțelor Întrunite.

Modificare anunțată de Minister pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat: „Promovabilitatea va crește simțitor după sch... Barem Matematică Evaluare Națională 2019 - Subiecte mai ușoare decât la simulare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x