Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Experiment incredibil la metrou! Ce fac românii atunci când sunt anunțati că scările rulante nu merg! (VIDEO)

Sportul e la modă. Însă cei mai mulţi români tot comozi sunt. O dovedeşte un experiment realizat la metrou de un reporter Observator, Cristi Popovici!

Sportul e la modă. Însă cei mai mulţi români tot comozi sunt. O dovedeşte un experiment realizat la metrou de un reporter Observator, Cristi Popovici!

Într-o staţie de metrou, reporterul special a încercat să-i convingă pe călători să renunţe la scările rulante în favoarea celor clasice. Uşor de zis, greu de făcut!

Ora prânzului, staţia de metrou Piaţa Unirii. Singurii muşchi folosiţi de călători ca să iasă la suprafaţă sunt cei ai mâinilor, care butonează telefoanele.

„Cu afişul în braţe, ne aşezăm în faţa călătorilor grăbiţi în încercarea de a-i convinge să facă puţină mişcare. Exact cum ne recomandă medicii.

Surprinzător, efectul este mai puternic atunci când afişăm un mesaj călătorii de la metrou sunt anunţaţi că scările rulante sunt defecte. Dovadă că mulţi dintre ei pun preţ mai mare pe comoditate. Vesta reflectorizantă şi noul mesaj îşi fac datoria funcţionează, însă, doar câteva secunde”

Cum s-a sfârșit experimentu și ce au ales să facă unii români? Află urmărind clipul video de mai sus!

Recomandari