Facebook nu va mai arăta la fel. Cum ne afectează acest lucru

Facebook va modifica radical news feed-ul astfel incat reteaua de socializare va miza pe ideea de comunitate si de socializare. Acesta a fost si scopul pentru care a luat nastere platforma in 2004. Presa internationala anunta ca decizia va afecta producatorii de continut media.

Facebook va modifica radical news feed-ul astfel încât rețeaua de socializare va miza pe ideea de comunitate și de socializare. Acesta a fost și scopul pentru care a luat naștere platforma în 2004. Presa internațională anunță că decizia va afecta producătorii de conținut media.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, spune că a fost atenționat de utilizatorii rețelei sociale că vor să vadă pe poziții superioare, în newsfeed, postările de la prietenii apropiați. Fluxul de știri este aglomerat de postările de la companii, brand-uri și organizații media.

Prin urmare, conținutul oferit de media va fi limitat. Jason Kint, șeful Digital Content Next, citat de NY Times, a declarat: „Dacă această schimbare e semnificativă în măsura în care o descriu cei de la Facebook, organizațiile media fie se vor prăbuși, fie vor avea de câștigat, în funcție de o schimbare asupra căreia ele nu au avut niciun fel de aport".

Alte publicații străine susțin că măsura va înlătura știrile false și propaganda, iar astfel Facebook va pune accent pe calitatea conținutului și nu pe cantitate.

Foto: pixabay.com

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri