Antena Căutare

Facebook nu va mai arăta la fel. Cum ne afectează acest lucru

Facebook va modifica radical news feed-ul astfel incat reteaua de socializare va miza pe ideea de comunitate si de socializare. Acesta a fost si scopul pentru care a luat nastere platforma in 2004. Presa internationala anunta ca decizia va afecta producatorii de continut media.

Facebook va modifica radical news feed-ul astfel încât rețeaua de socializare va miza pe ideea de comunitate și de socializare. Acesta a fost și scopul pentru care a luat naștere platforma în 2004. Presa internațională anunță că decizia va afecta producătorii de conținut media.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, spune că a fost atenționat de utilizatorii rețelei sociale că vor să vadă pe poziții superioare, în newsfeed, postările de la prietenii apropiați. Fluxul de știri este aglomerat de postările de la companii, brand-uri și organizații media.

Prin urmare, conținutul oferit de media va fi limitat. Jason Kint, șeful Digital Content Next, citat de NY Times, a declarat: „Dacă această schimbare e semnificativă în măsura în care o descriu cei de la Facebook, organizațiile media fie se vor prăbuși, fie vor avea de câștigat, în funcție de o schimbare asupra căreia ele nu au avut niciun fel de aport".

Alte publicații străine susțin că măsura va înlătura știrile false și propaganda, iar astfel Facebook va pune accent pe calitatea conținutului și nu pe cantitate.

Foto: pixabay.com

Palatul Elisabeta, evacuat de Familia Regală în luna februarie! Ce se întâmplă cu Casa Regală a României?... România intră sub infernul alb. Unde sunt așteptate cele mai mari cantități de zăpadă. Meteorologii avertizează: Va fi g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x