Antena Căutare

Trecătorii privesc uluiți în curtea unui bărbat din Mureș! Ce detaliu i-a surprins pe mulți

Locuitorii unei localități din județul Mureș au rămas uluiți atunci când au văzut ce ascunde o familie, în curte casei. Trecătorii se opresc adesea uluiți ca să vadă minunea din Gurghiu!

Trecătorii privesc uluiți în curtea unui bărbat din Mureș! Ce detaliu i-a surprins pe mulți
Laszlo Levente din Mureș are un adevărat paradis în curtea casei

O curte din localitatea Gurghiu, judeţul Mureş, ascunde un adevărat paradis al florilor. Proprietarii celei mai parfumate şi colorate grădini sunt membri familiei Levente.

O FAMILIE DIN MUREȘ ȘI-A TRANSFORMNAT CURTEA CASEI ÎN PARADIS

Trei copii şi părinţii lor creează aici magie în fiecare zi. Cu ajutorul lor şi înconjurate de multă grijă, florile se simt aici acasă, chiar dacă sunt aduse de peste mări şi ţări, din zone cu climă total diferită.

CITEȘTE ȘI: Flori de apartament: 10 sugestii de plante ușor de ingrijit și care te vor bucura

Membrii familiei Levente au fost înconjuraţi de flori de când se ştiu. Le iubesc atât de mult încât şi prenumele copiilor au legătură tot cu lumea aceasta parfumată.

Pasiunea pentru flori i-a adus împreună pe Edit şi Laszlo. În cazul lui, alături de pasiune este şi o moştenire: tatăl său a fost peisagist.

CITEȘTE ȘI: O floare rară a apărut în Parcul Naţional Călimani! Spectacolul naturii ar putea aduce amenzi usturătoare turiștilor neatenți

Cei doi au decis într-o zi să își transforme hobby-ul într-o activitate de zi cu zi, iar acum au peste 100 de specii de flori adunate din toate colţurile lumii. Cu atenţie şi multă dragoste, aceștia le-au adaptat climei de la noi.

Laszlo şi familia lui speră că în viitor grădina lor va deveni o expoziţie în care oamenii vor putea admira nu doar florile parfumate, ci şi fluturi coloraţi.

„Pentru mine toate plantele sunt speciale. Unele pentru flori, altele pentru culoare, altele pentru miros”, a declarat bărbatul pentru cei de la Observator.

„E un vârf prea abrupt”. Un cercetător român anunță când scăpăm de coronavirus: „O să vedeți ce se va întâmpla într-o lu... Al doilea val de coronavirus a început! Când ajunge în România și ce previziuni au specialiștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x