Antena Căutare

Familia Luizei Melencu, revoltată pe autorități! Bunicul fetei a lansat noi amenințări: ”Merg în Piaţa Constituţiei şi intru în greva foamei!”

Au trecut aproape șapte luni de când Luiza Melencu a dispărut de acasă, iar familia ei nu mai știe nimic de ea și autoritățile nu le-au oferit prea multe detalii din anchetă. Tocmai de aceea, bunicul fetei a luat o decizie drastică. 

Familia Luizei Melencu, revoltată pe autorități! Bunicul fetei a lansat noi amenințări: ”Merg în Piaţa Constituţiei şi intru în greva foamei!”
Bunicul fetei a lansat noi amenințări: ”Merg în Piaţa Constituţiei şi intru în greva foamei!”

La scurt timp după ce Monica Melencu și mama Alexandrei Măceșanu au dezvăluit că vor protesta miercuri, bunicul Luizei, tânăra dispărută de acasă în luna aprilie a acestui an, a mărturisit că va intra în greva foamei. El a luat această decizie pentru a-şi arăta revolta faţă de modul în care autorităţile tratează cazul Caracal.

Bombă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă îl dă în judecată pe Tonel Pop, după ce a sărit la el în timpul audierii! „Mi-a spus că dacă am fete e posibil să fie violate”

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a avut o audienţă la procurorul şef interimar al DIICOT, Giorgiana Hossu.

”Ei nu iau în calcul decât o pistă, că fetele sunt moarte”, a spus Monica Melencu. Bunicul fetei, însă, nu crede această ipoteză.

Manevra spectaculoasă a lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal: „Se vrea deturnarea anchetei”

”Pentru mine e clar, fetele nu sunt moarte şi nu mă las până nu se merge şi pe varianta asta. Eu vă anunţ aici şi acum că intru în greva foamei. Merg în Piaţa Constituţiei şi intru în greva foamei”, a declarat bunicul Luizei Melencu la ieşirea de la DIICOT.

Foto - Carmen Iohannis, apariție de senzație alături de Melania Trump! Primele doamne s-au putut admira față-n față. Kla... Elevii nu vor mai fi obligați să memoreze comentarii. Anunțul de ultimă oră făcut de ministrul Educației...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x