Antena Căutare

Femeie însărcinată în șapte luni, moartă de COVID-19! Medicii nu au putut face nimic pentru ea. Patru copii au rămas orfani

Caz tragic, la Arad. O femeie însărcinată în 28 de săptămâni, mamă a patru copii, depistată pozitiv cu COVID-19, a murit în timp ce era transportată spre spitalul din Timișoara.

Femeie însărcinată în șapte luni, moartă de COVID-19! Medicii nu au putut face nimic pentru ea. Patru copii au rămas orfani Galerie
Femeie însărcinată în șapte luni, moartă de COVID-19! Medicii nu au putut face nimic pentru ea. Patru copii au rămas orfani | Profimedia

Femeia însărcinată era transportată de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Arad spre Timișoara. Din păcate, pe drum, inima femeii a cedat.

Medicii luseră decizia ca femeia să fie transferată la Timișoara după ce au văzut că starea sa de sănătate se înrăutățește. Din păcate, pe drum, femeia a făcut un stop cardiorespirator, iar medicii au încercat să o resusciteze și să-i salveze viața, însă nu au reușit.

Vârsta femeii rămâne necunoscută, însă, potrivit corespondentului Antena 3, aceasta era mama a patru copii. Saturația pe care o avea în momentul în care a făcut stop cardiorespirator era de 70%, au precizat surse medicale.

Cei de la Direcția de Sănătate Publică din Timiș, dar și cei de la Direcția de Sănătate Publică din Arad s-au sesizat și au început să facă o anchetă în acest moment, împreună.

Cele două instituții vor să vadă dacă este vorba despre o întârziere a medicilor care au luat această decizie de a o transporta pe tânără la Timișoara.

Incendiu puternic, la marginea Bucureștiului, în Bragadiru! Două hale au fost cuprinse de flăcări! Video... Un polițist cu Covid-19, lăsat „în agonie” de DSP! Ce i s-a întâmplat când a ajuns la spital. „Are doi copii mici, și ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x