Antena Căutare

Fenomen inexplicabil!? Cerul Hunedoarei a fost întunecat de un nor negru şi gros de fum, vizibil de la mai bine de zece kilometri

Totul a pornit de la un incendiu izbucnit într-un depozit de mase plastice situat la intrarea în oraş. 30 de pompieri au luptat patru ore să domolească flăcările, o misiune îngreunată din cauza hidranţilor lipsiţi de apă. Astfel, cerul Hunedoarei a fost întunecat de un nor negru şi gros de fum, vizibil de la mai bine de zece kilometri.

Pompierii au reuşit duminică noapte, după aproximativ patru ore, lichidarea incendiului izbucnit la o fabrică de mase plastice de la marginea municipiului Hunedoara.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, cei peste 30 de pompieri care au intervenit au reuşit să stingă incendiul puternic izbucnit la o fabrică de mase plastice, iar un echipaj supraveghează zona pentru a preveni reaprinderea focului. Intervenţia pompierilor a durat aproximativ patru ore, fiind îngreunată şi de faptul că hidranţii din incinta fabricii sunt dezafectaţi.

HOROSCOPUL ZILEI! O zodie va primi astăzi bani, va avea bani de mare de 1 mai. Să fie, oare, vorba de tine?... Un tânăr de 17 ani a fost căutat ore în şir într-un lac de acumulare de lângă Vălenii de Munte! 24 de salvatori speră im...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x