Tragedie în Argeș. O fetiță de doi ani și mama ei au murit într-un accident rutier cumplit, provocat de un șofer care a vrut să întoarcă pe autostradă 

O mamă în vârstă de doar 25 de ani și fiica ei de doar doi ani au pierit într-un accident rutier cumplit, ce a avut loc în noaptea de luni spre marți pe autostrada A1, în zona municipiului Pitești.

Tragedie în Argeș. O fetiță de doi ani și mama ei au murit într-un accident rutier cumplit, provocat de un șofer care a vrut să întoarcă pe autostradă

ISU Argeș

Potrivit primelor informații, se pare că șoferului unui autocamion a efectuat o manevră de întoarcere după ce s-a încadrat greşit pe autostradă, iar autoturismul nu a putut evita impactul şi a intrat în coliziune cu remorca, trecând pe sub partea din spate a acesteia.

„Stai calmă, stai calmă. Respiră, respiră!”. Ce s-a întâmplat, imediat după accidentul în care a murit Tavy Puștiu. Atenție, imagini tulburătoare! Video


Fetiţa de doi ani, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viaţa. Mama sa, aflată pe locul din dreapta faţă, a fost găsită inconştientă şi a fost transportată la spital, unde ulterior a fost constatat decesul, potrivit HotNews.ro.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti a fost transportat şi şoferul autoturismului, care era conştient la sosirea echipelor de salvare.

Ce dramă trăia Tavy Puștiu, în ultima perioadă! Scrisoarea de dragoste lăsată soției sale: „Ești zâna mea”

Până la finalizarea intervenţiei, traficul rutier a fost complet blocat pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A1, fiind deviat pe o rută ocolitoare.

Ultimele știri