Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Ce dramă trăia Tavy Puștiu, în ultima perioadă! Scrisoarea de dragoste lăsată soției sale: „Ești zâna mea”

Tavy Puștiu, un celebru cântăreț de manele, a murit după ce mașina în care se afla a fost spulberată de un tren, în Ploiești. La volan se afla soția acestuia, care nu s-a asigurat pe linia de cale ferată și astfel s-a produs tragedia. Bărbatul își iubea mult soția și i-a lăsat chiar și o scrisoare de dragoste, dar familia manelistului face dezvăluiri neașteptate despre cei doi.

Care era relația dintre Tavy Puștiu și soția sa

Tavy Puștiu a murit zilele trecute, chiar în timpc e făcea un Live pe Facebook. Fericit, acesta își asculta propriile melodii, cu muzica dată la volum tare.

Drama neștiută a manelistului Tavy Puștiu, mort în timpul unui Live pe Facebook

La volan se afla soția lui, care a părut că se asigură pe linia de cale ferată, dar un detaliu observat de mulți în Live-ul făcut cu doar câteva secunde înainte de tragedie arată că femeia ar fi privit ecranul telefonului și nu pe geam, cum ar fi fost normal.

citește și: Tavy Puștiu și-a prevestit moartea, pe Facebook! Mesajul înfiorător transmis de manelist înainte de accident

Gestul de neatenție a fost imediat urmat de un impact violent: mașina a fost spulberată de un tren, în zona Obor, din Ploiești. În Live-ul făcut pe Facebook se vede cum Tavy Puștiu țipă speriat, în ultimele sale momente de viață.

Din informațiile apărute ulterior în presă s-a aflat că manelistul a murit pe loc, iar soția sa a ajuns în stare foarte gravă la spital.

Ce dramă trăia Tavy Puștiu, în ultima perioadă! Scrisoarea de dragoste lăsată soției sale: „Ești zâna mea”

Tavy Puștiu și soția sa, înainte de accident

Martorii au declarat că mașina a fost târâtă zeci de metri și că a fost nevoie de o intervenție specială din partea echipelor de descarcerare. Acum, femeia este cercetată pentru ucidere din culpă și riscă să răspundă în fața legii pentru faptele sale.

citește și: Gestul neașteptat făcut de soția lui Tavy Puștiu, înainte de tragedie! Ce s-a văzut în Live-ul transmis pe Facebook

Pentru cei care nu știu, în urmă cu doi ani, Tavy Puștiu făcea senzație cu o piesă ale cărei versuri pot fi considerate o adevărată scrisoare de dragoste pentru soția sa. Totuși, la scurt timp după ce Tavy Puștiu a murit în accident, în timp ce făcea Live pe Facebook, apropiații acestuia spun că existau multe probleme în căsnicia celor doi, în ultima perioada.

citește și: Ultimele clipe din viața cânătărețului mort în accident au fost înspăimântătoare. Ce a spus Tavy când a văzut trenul că se apropie

Se pare că certurile erau frecvente și femeia ar fi fost nemulțumită de banii câștigați de manelist, dar și de atenția pe care acesta o primea de la fane. Multe dintre scandaluri ar fi avut la bază faptul că soția lui Tavy Puștiu era geloasă. Se vorbea tot mai des că cei doi intenționează să divorțeze.

„Este prea mare durerea în neamul nostru să vă spunem chestiuni atât de intime. Erau și probleme între cei doi, uneori din cauza banilor, ea voia mai mulți bani, alteori din cauza geloziei, Tavițu era iubit de fete, dar n-a înselat-o niciodată pe nevasta lui”, a declarat o verișoară a manelistului Tavy Puștiu, potrivit huff.ro.

Piesa lui Tavy Puștiu, declarație de dragoste pentru soția sa

Iată mai jos „scrisoarea” de dragoste a lui Tavy Puștiu, către soția sa, care este acum cercetată pentru ucidere din culpă:

„Hai nevasta mea, haide nevaste mea,

Acum se cântă melodia ta,

Că ne știe toată lumea toată, toată da,

Și că trăim bine de atâția ani,

Pentru tine cântă lăutarii

Pentru ăia care aruncă banii,

Pentru cine, pentru cine,

Pentru tine nevastă ca și pentru mine,

Pentru cine, pentru cine,

Pentru tine tu tine nevastă ca și pentru mine

Dansează nevastă așa cum știi tu,

Arată-ți valoarea dar și talentul,

Joacă boirește, joacă doamna mea,

Așa cum o face că ești zâna mea.”

Recomandari