„Stai calmă, stai calmă. Respiră, respiră!”. Ce s-a întâmplat, imediat după accidentul în care a murit Tavy Puștiu. Atenție, imagini tulburătoare! Video

O filmare făcută la doar cinci minute după accidentul în care a murit cântărețul Tavy Puștiu a apărut pe internet. În imaginile video se vede ce s-a întâmplat la doar câteva clipe de la impact.

„Stai calmă, stai calmă. Respiră, respiră!”. Ce s-a întâmplat, imediat după accidentul în care a murit Tavy Puștiu. Atenție, imagini tulburătoare! Video

Filmarea, făcută de o persoană aflată la fața locului, cu un telefon mobil, arată cum mai multe persoane au încercat să-i descarcereze pe Tavy Puștiu și pe soția lui, cu mâinile goale.

În imaginile video a apărut și o femeie îmbrăcată în roșu, cu un rucsac în spate, care a încercat să îndepărteze oamenii adunați lângă mașina în care se aflau Tavy Puștiu și soția sa.

„S-ar putea să fie lovit la coloană. Lăsați-l un pic. Dați-vă…”, a strigat femeia, care ar fi asistentă medicală.

„«Ia vezi, frate, are puls? Vezi la mână!», «N-are mă, ce dracu…», «Las-o pe doamna un pic, las-o pe doamna», spune al treilea”, au spus trei bărbați aflați la locul accidentului.

Ce dramă trăia Tavy Puștiu, în ultima perioadă! Scrisoarea de dragoste lăsată soției sale: „Ești zâna mea”

Între timp, cei prezenți și-au dat seama că în mașina accidentată era Tavy Puștiu, iar asistenta a intrat în mașină și a strigat către cei prezenți: „Ați chemat ambulanța? A pierdut mult sânge”. Femeia a fost asigurată că a fost chemată ambulanța.

Tavy Puștiu și-a prevestit moartea, pe Facebook! Mesajul înfiorător transmis de manelist înainte de accident

„Hai, că imediat vine. Stai calmă, stai calmă. Respiră, respiră”, i-a spus un bărbat soției lui Tavy Puștiu, care s-a auzit strigând, în aceeași filmare.

Gestul neașteptat făcut de soția lui Tavy Puștiu, înainte de tragedie! Ce s-a văzut în Live-ul transmis pe Facebook

Tavy Puștiu a murit în urmă cu două zile, după ce mașina în care se afla, alături de soția lui, a fost lovită de un tren, în județul Prahova. În momentul impactului, el era live pe Facebook și asculta muzică tare. Soția lui a fost dusă în tare gravă la spital.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri