Antena Căutare

Fetiță de patru ani, terorizați de educatoare, la grădiniță: ”Îţi dau acuma una de nu te vezi, obraznico!” Reacția ministrului Educației

Zeci de copii au trăit prima traumă la patru ani. Şi culmea, în locul unde părinţii îi ştiau în siguranţă: la grădiniţă. Educatoarea i-a terorizat zilnic, i-a umilit şi i-a jignit fără încetare.

Zeci de copii au trăit prima traumă la patru ani. Şi culmea, în locul unde părinţii îi ştiau în siguranţă: la grădiniţă. Educatoarea i-a terorizat zilnic, i-a umilit şi i-a jignit fără încetare.

Totul a ieşit la iveală după ce părinţii au primit înregistrări audio cu ororile. În plin scandal, educatoarea şi-a dat demisia. Ministrul Educaţiei promite că femeia nu se va mai angaja în învăţământ.

”Suntem la masă, fată, nu mai vorbeşti neîntrebată ca zăpăcita! Pune mâna şi mănâncă. Îţi dau acuma una de nu te vezi, obraznico!”, strigă femeia care ar fi trebuit să o educe pe fetița de câțiva anișori.

Caz şocant la o grădiniţă din Braşov. Motivul pentru care o educatoare a lovit şi închis un copil în dulap

Jigniri, înjurături, umilinţe, ţipete şi un stres continuu. A fost tratamentul de care au avut parte 27 de copii în fiecare zi la o grădiniţă de stat din Bucureşti. Abia acum câteva zile a ieşit totul la iveală.

Părinţii au făcut sesizări la grădiniţă şi la Ministerul Educaţiei.

”Nu aș putea să înțeleg, părea o luptă pe care o duce doamna educatoare, cu cine? Cu copiii care au 3-4 ani? E un derapaj de logică, pe care eu nu-l înțeleg.”, a declarat ministrul Educației.

Declarațiile mamei copilului bătut de educatoare au stârnit revoltă! "A fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap și dat cu capul de masă"

Mulţi dintre copii vor avea nevoie de consiliere psihologică, spun părinţii.

Abuzul emoţional este principala formă de abuz asupra minorilor, arată o statistică realizată de Asociaţia Telefonul Copilului. Aproape 5% dintre cazurile semnalate au fost în mediul şcolar.

Un nou scandal la Spitalul Județean Ilfov, după cazul Raluca Bîrsan! Soțul unei femei, acuzații cumplite: ”I-a secționat... Ultimă oră: Un tren Inter Regio a deraiat! Traficul este complet blocat! Nu se știe dacă sunt victime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x