Antena Căutare

Momente de groază la Craiova! Fetiță de trei ani, scăpată pe geam de bunică | VIDEO

Momente de groază în Craiova, în cursul zilei de vineri. O fetiță de trei ani a căzut de la etajul trei al unui bloc, după ce bunica a scăpat-o din brațe!

Momente de groază la Craiova! Fetiță de trei ani, scăpată pe geam de bunică | VIDEO
O copilă de trei ani a căzut pe geam, în Craiova

Tragedia s-a produs vineri, în Craiova. Femeia este în stare de șoc. Părinții copilei locuiesc în Albania și bucuria revederii nepoatei, după mult timp, s-a transformat imediat într-o durere fără margini.

Bunica o ținea pe fetița de trei ani la geam atunci când plasa ferestrei s-a deschis și copilul a căzut în gol, de la etajul trei.

"In cursul acestei zile, polițiștii Secției 4 Politie Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că o fetiță, in vârsta de 3 ani, a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Craiova. Fetița a fost transportata la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. In cauza, polițiștii au demarat cercetările, urmând a se stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs incidentul", au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Femeia a sunat imediat la 112 și o ambulanță a transportat-o pe fetiță la spital. În prezent, aceasta se află la Terapie Intensivă, la Spitalul din Craiova. Medicii spun că starea ei este gravă.

O boală nouă face ravagii în România. Simptomele pe care nu trebie să le ignori sub nicio formă... Comunitatea rromă din Târgu Mureș a cerut demisia edilului în faţa primăriei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x