Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Momente de groază în Cluj. O fetiță de 3 ani a fost VIOLATĂ. Jandarmeria, mobilizată pentru prinderea suspectului.

Momente de groaza in Cluj, dupa ce o fetita de 3 ani a fost violata. Suspectul este un tanar de 16 ani. Cel care a anuntat politia a fost chiar tatal fetei.

tanar retinut pentru viol

news.ro

Momente de groază în Cluj, după ce o fetiță de 3 ani a fost violată. Suspectul este un tânăr de 16 ani. Cel care a anunțat poliția a fost chiar tatăl fetei.

Un tânăr de 16 ani din Cluj a fost reţinut de poliţişti după ce a violat o fetiţă de 3 ani care dormea într-o locuinţă improvizată.

Potrivit poliţiştilor, după ce tânărul de 16 ani a violat-o pe fetiţă în timp ce aceasta dormea într-o locuinţă improvizată de pe strada Platanilor din Cluj-Napoca, a fugit de la faţa locului, iar cel care a sesizat incidentul a fost tatăl copilei. Fetiţa a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Pentru găsirea tânărului au fost mobilizaţi poliţişti din cadrul tuturor secţiilor de poliţie din Cluj, poliţişti de acţiuni speciale, jandarmi, dar şi cetăţeni. Băiatul a fost găsit câteva ore mai târziu de cetăţeni, fiind preluat apoi de forţele de ordine.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru viol şi urmează să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Recomandari