Antena Căutare

Fetița Zurli preia controlul în Casa Zurli duminică, 31 octombrie 2021, de la 09:00, la Antena 1

După multă vreme de sperat și de rugat la Tanti Prezentatoarea ca ea să pice Șeful Casei, iată că acum Fetiței Zurli chiar îi vine rândul. Duminica aceasta, 31 octombrie 2021, de la 09:00, la Antena 1.

Personajele Casei Zurli Galerie
Fetița Zurli preia controlul în Casa Zurli duminică, 31 octombrie 2021, la Antena 1 | Antena 1

Bucuroasă nevoie mare, Fetița Zurli primește pe mână șefia casei.

Fetița Zurli preia controlul în Casa Zurli duminică, de la 09:00, la Antena 1

Imediat ce face promisiunea că se va îngriji de toate treburile, Fetița Zurli se transformă într-un șef autoritar și dictează în stânga și-n dreapta ce să facă fiecare. Nu e deloc atentă la faptul că sunt prea multe lucruri de făcut, într-un timp scurt, iar prietenii ei din Gașcă nu dau randament. Cum ar putea da?

Cireașa de pe tort, vrăjitoarea Tura Vura care încearcă să-și bage coada în situație și să devină ea șef.

Duminca asta, 31 octombrie 2021, copiii și părinții sunt invitați în fața micilor ecrane să se bucure de o nouă aventură Zurli, cu Fetița Zurli în rol principal.

Tot duminică, mergem cu Gașca Zurli în vizită la Palatul Mogoșoaia, o bijuterie arhitecturală, accesibilă publicului spre vizitare. Facem o incursiune în timp și aflăm povești despre palat, despre regii și reginele care au trecut pe acolo de-a lungul vremii.

Casa Zurli, o emisiune educativă pentru copiii și părinții din toată România. În fiecare duminică, de la 09.00, la Antena 1.

Gaşca Zurli a revenit la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon

Gaşca Zurli, trupa-fenomen pentru copii, a revenit la Antena 1 cu cel de-al treilea sezon Casa Zurli începând cu 10 octombrie 2021.

Cu ajutorul personajelor atât de îndrăgite, fondatoarea Gaşca Zurli, Mirela Retegan, continuă să găsească soluţii pentru problemele de care părinţii se izbesc zi de zi, transformându-le într-un spectacol magic al imaginaţiei cu jocurile, activităţile distractive şi, bineînţeles, celebrele cântecele Zurli.

Printre noutăţile celui de-al treilea sezon se numără chiar jocul "Şeful casei".

"Astfel, în fiecare duminică, alegem un șef și toată lumea respectă felul în care el conduce casa. Cu bune și cu grele. Vrem să-i învățăm pe copii, prin joacă, să înțeleagă mai ușor ce înseamnă luarea unor decizii și asumarea responsabilității lor. Și vrem să-i ajutăm pe părinți să intre în jocul celor mici și, măcar din când în când, o zi, să fie șeful casei altcineva decât mama sau tata. (...) Suntem fericiți să continuăm această producție și ne bucurăm că am ajuns la sezonul trei din Casa Zurli, la Antena 1!", a declarat Mirela Retegan.

(P) George Căbăl - “Maestru al Sportului”... Moșii de toamnă 2021. Tradiții și superstiții pe 30 octombrie, de Sămbăta Morților, când sunt pomeniți cei adormiți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x