Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Fiica cea mare a pădurarului ucis în Maramureș a încărunțit la doar cinci ani: ”A fost un şoc pentru ea. Plânge întruna!”

Fiica cea mare a lui Liviu Pop, pădurarul ucis în luna octombrie în Codrul Maramureșului, a început să încărunțească de dorul tatălui ei, care a fost omorât de niște hoți de lemn. 

Fiica cea mare a pădurarului ucis în Maramureș a încărunțit la doar cinci ani

În cadrul unui interviu acordat la un post de televiziune, Anamaria Pop, soția lui Liviu Pop, a mărturisit că fiica ei cea mare știe că tatăl ei a fost ucis, iar din cauza dorului, ea a început să o încărunțească.

”Cele mici, gemenele, nu ştiu, iar cea mare este foarte afectată. Face consiliere psihologică. Iniţial, eu nu i-am spus decât că a fost un accident în care tati şi-a pierdut viaţa şi mai multe detalii nu. Am protejat-o ca să nu prindă ură pe oameni. Mi-am dorit să o protejez ca să fie cu sufletul împăcat. Dar după prima zi de grădiniţă, două săptămâni a stat acasă, mi-a reproşat că tati a fost împuşcat şi eu nu i-am zis. Deci copiii din grupă ştiau tot. E îngrozitor”, a declarat Anamaria Pop, potrivit Adevărul.ro.

Pădurarul din Pașcani, ucis de un tată și de băieții lui minori! Cei trei se aflau la furat de lemn

Ba mai mult, se pare că fetița evită să vorbească despre tatăl ei și plânge ore în șir, uneori seara: ”A fost un şoc pentru ea. A fost groaznic să îi spun. De atunci este un alt om. Este mult mai maturizată, recent i-au apărut fire cărunte. E groaznic”, a mai supus Anamaria Pop în cadrul intervenţiei telefonice pe care a avut-o la postul de televiziune.

Răsturnare de situație în cazul pădurarului ucis în Maramureș! Nicio persoană nu a fost reținută în acest caz: ”Sunt luate în calcul mai multe ipoteze!”

Ancheta bate pasul pe loc, iar femeia se teme că nimeni nu va fi pedepsit: ”Ne este teamă că nimeni nu va fi pedepsit. Dar avem încredere în Dumnezeu, pe El nu îl poate mitui nimeni. La mine nu a venit nimeni. Cât timp a fost dosarul la Baia Mare am discutat o dată, de două ori cu procurorul, dar de când a fost preluat de Bucureşti nu mai ştim nimic. Absolut nimic”, a mai arătat Anamaria Pop.

Recomandari