Fiica lui ar putea fi COVID-19 pozitivă, dar nu crede în virus! Reacția revoltătoare a unui bărbat din Vaslui: „Se fac foarte mulți bani!”

Tatăl uneia dintre adolescentele din grupul de 30 de tineri, care au plecat la mare după ce au participat la un majorat în Vaslui, a făcut o serie de afirmații șocante. Bărbatul nu crede în virus și consideră că distracția puștilor a fost distrusă de o „mascaradă”.

Fiica lui ar putea fi COVID-19 pozitivă, dar nu-i pasă! Reacția revoltătoare a unui bărbat din Vaslui: „Se fac foarte mulți bani!”

Vremea Nouă

Direcţia de Sănătate Publică din Valslui a anunțat, joi, că mai mulţi tineri, din grupul care a fost la mare cu o adolescentă care a fost confirmată cu coronavirus, sunt şi ei pozitivi.

17 dintre adolescenţii au fost aduşi miercuri la Spitalul Bârlad şi testaţi. Zece dintre aceştia au COVID -19. La Costineşti, tinerii au stat în trei vile separate.

„Fata mea se află într-una dintre ambulanțele ce se întorc acum din Constanța. De aseară, comunic continuu cu ea, mă ține la curent cu tot ce se întâmplă acolo. Mi-a spus că niciun coleg din grupul ei nu strănută, nu tușește, toți sunt sănătoși, dar supărați că sunt nevoiți să se întoarcă acasă mult mai devreme.

Au plecat pe litoral vinerea trecută și urmau să se întoarcă vinerea asta. Și-au întrerupt vacanța din cauza acestei mascarade. Nu cred în povestea asta atât timp cât statul „mănâncă” bani pentru fiecare caz de COVID-19 raportat.

Pentru autoritățile sanitare, starea în care suntem e ideală pentru că acum se fac foarte mulți bani. Vom sta în amorțeala asta și ne vom obișnui cu măștile și cu luatul temperaturii, apoi vor veni cu alte măsuri și mai restrictive, iar noi vom tăcea în continuare până vom rămâne fără niciun drept.

În acel moment, ne va fi foarte greu să mai facem ceva. Cum vă explicați că tatăl acelei fete, despre care se spune că este „pacientul zero”, a fost după ea la mare, să o aducă acasă. Dacă el este contact direct al fetei, nu trebuia izolat de urgență?

De ce a fost lăsat să meargă prin țară, deși sunt suspiciuni că și el ar putea avea virusul? Totul e cusut cu ață albă.

De asta i-am și spus fetei că, în momentul când ajunge acasă, va sta în izolare, dar la spital eu nu o duc sub nicio formă. Nu are ce căuta acolo. O tratez acasă cu Paracetamol si Aspirină, medicamentele ce se dau și în spital”, a declarat tatăl unei fete care face din grupul de adolescenți suspicionați de COVID-19, pentru Vremea Nouă.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri