Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Răsturnare de situație în cazul morții lui Emi Pian. Nu plăgile înjunghiate l-ar fi ucis! Ce au găsit medicii în sângele interlopului

Veste nesperată pentru cel care l-a înjunghiat pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în timpul unei partide de barbut. Raportul medicilor legiști arată o cu totul altă cauză a morții temutului interlop.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Emi Pian. Nu plăgile înjunghiate l-ar fi ucis! Ce au găsit medicii în sângele interlopului

Medicii legiști dau peste cap întregul film al morții temutului interlop Emi Pian. Florin Mototolea, așa cum era trecut în buletin, nu ar fi murit în urma plăgilor înjunghiate provocate de memebrul unui clan rival, în timpul unei partide de barbut.

În timpul autopsiei, medicii legiști ar fi constatat că, înainte de a fi ucis, liderul clanului Duduianu ar fi consumat o substanță psihoactivă. Prezența acesteia în sângele victimei a fost evidențiată de testul rapid efectuat la spital, potrivit Gândul. Rezultatul examenului toxicologic va apărea în două-trei săptămâni.

Astfel, potrivit sursei, cauza morții a fost trecută ca infarct miocardic, stabilindu-se că plăgile înjunghiate nu i-ar fi pus viața în pericol, ceea ce ar duce și la schimbarea încadrării uridice din omor în lovituri cauzatoare de moarte.

Emi Pian, ucis în timpul unui joc de barbut

O veste nesperată pentru cel care l-a atacat pe Emi Pian, care ar putea putea primi o condamnare mult mai blândă.

Emi Pian a fost înjunghiat mortal de un rival, dupa un joc de barbut. Liderul clanului Duduianu, grupare care controlează sectorul 5 din Capitală, era nelipsit de de pe internet, unde făcea multe live-uri în care îşi arăta stilul de viaţă luxos.

După uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, cu două nopţi în urmă, există temerea că ar putea începe un război între interlopii din Capitală.

Bucureştiul s-a umplut de poliţişti, noaptea trecută, după ce, cu 24 de ore înainte, liderul clanului Duduianu a fost ucis într-un conflict dintre grupările interlope.

Recomandari