Antena Căutare

Declarațiile mamei copilului bătut de educatoare au stârnit revoltă! "A fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap și dat cu capul de masă"

A fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a început să plângă. A fost băgat în debara, încuiat, cu lumina stinsă. Un nou caz revoltător de agresiune în grădiniţă face înconjurul internetului, odată cu declarațiile șocante ale mamei care a aflat cu stupoare că băiețelul ei de cinci a fost lovit şi apoi închis în debara chiar de educatoare.

A fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a început să plângă. A fost băgat în debara, încuiat, cu lumina stinsă. Un nou caz revoltător de agresiune în grădiniţă face înconjurul internetului, odată cu declarațiile șocante ale mamei care a aflat cu stupoare că băiețelul ei de cinci a fost lovit şi apoi închis în debara chiar de educatoare.

Pedeapsa şocantă a fost aplicată pentru că băieţelul nu voia să doarmă, spune mama copilului. Astăzi, educatoarea şi-a dat demisia. Iar poliţia a început ancheta. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

Într-o încăpere unde nu există camere de supraveghere, educatoarea l-ar fi pedepsit brutal pe băieţelul de cinci ani. Copilul a trecut prin clipe de groază, singur, în întuneric, spune mama. A ieşit plângând de acolo. Pentru că apoi a început să râdă, educatoarea l-ar fi trimis înapoi, în debara.

Agresiunea a avut loc în ianuarie, povesteşte mama.

Băiatul a fost mutat la altă grădiniţă, dar educatoarea a continuat să vină în faţa copiilor. Până astăzi, când femeia a recunoscut acuzaţiile, spun inspectorii şcolari.

Un nou tip de înșelătorie în România. Pensionari invitați la analize gratuite, lăsați fără bani... Video. Cascadorii râsului la Constanța! Doi hoți de cauciucuri auto au fost filmați când se chinuiau să fugă cu anvelope...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x