Antena Căutare

Colete atinse de COVID-19! Focar de coronavirus, la una dintre cele mai mari firme de curierat din țară. Există riscuri de infectare pentru clienți?

Focar de infecţie la una dintre cele mai mari firme de curierat din ţară! 24 de angajaţi ai companiei ce livrează pentru sute de mii de clienţi în fiecare zi au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. Cum s-au infectat angajaţii şi ce rol aveau în livrarea coletelor?

Cei 24 de angajați încărcau coletele în mașinile companiei ce, mai apoi, plecau pe traseu pentru a livrare. Reprezentanții fimeri ne asigură că pachetele nu au fost infectate, întrucât, atunci când se aflau la muncă, toți angajații purtau mănuși de protecție și nu există niciun risc pentru cei care au primit colete în ultima perioadă.

Primele infectări au fost fost depistate în urmă cu o săptămână, atunci când patru angajați au fost infectați cu noul coronavirus.

Toți cei 24 se află acum în spital, în stare stabilă.

Ultima zi de restricții, în România. Prelungirea stării de alertă, în pericol! Mesajul transmis de liderii opoziției

„Majoritatea angajaților testați pozitiv erau deja în izolare la momentul efectuării testelor și toți contacții direcți ai acestora au fost izolați și au intrat în carantină la domiciliu pentru 14 zile, conform protocolului medical în vigoare. Personalul izolat reprezintă un procent mic din totalul personalului care activează în HUB-ul din Ștefănești.

În plus, echipele din depozit sunt autonome și nu interacționează, astfel că riscul de infectare între echipe este minim. Activitatea companiei se desfășoară la parametri normali, echipele fiind pregătite anterior pentru un astfel de scenariu.

Raed Arafat, informații de ultim moment despre noile măsuri de relaxare. De ce nu se deschid restaurantele, nici după 15 iunie?

Pentru siguranța sanitară a angajaților vom intensifica controlul și triajul epidemiologic”, a spus Cornel Morcov, Chief Commercial Officer al companiei.

„Este important de știut că nu există risc de infectare nici pentru angajați și nici pentru beneficiarii expedițiilor, prin intermediul coletelor sau plicurilor expediate”, au adăugat reprezentanții companiei.

Pensionară din Bacău, filmată când iese cu un cuțit pe holul blocului! Ce au surprins camerele de supraveghere... Liber la vacanţă în străinătate, dar nu oriunde! În ce țări putem pleca în concediu, în următoarea perioadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x