Antena Căutare

Focar de infecție, la Dej, după o întâlnire religioasă clandestină. 50 de oameni, depistați cu noul coronavirus, în doar două zile

În doar două zile, 50 de persoane, din mai multe comunităţi de rromi, au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus. Totul a pornit de la o întâlnire religioasă la care au participat zeci de persoane, într-o casă din Dej.

Patru comunități de romi din Dej s-au transformat într-un focar de COVID-19, după ce, în ultimele două zile, au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus 50 de oameni.

Totul a pornit de la o întâlnire religioasă organizată la cineva acasă. Au fost testati toți cei o sută de oameni din comunitate, iar jumătate dintre ei sunt infectați.

Citește și:

„Virusul SARS-CoV-2 corespunde definiției unei arme biologice”. Pandemia de coronavirus: o eroare sau act criminal?

Cum cele patru comunități nu sunt concentrate într-un singur loc, s-a luat decizia de a carantina doar casele unde aceștia locuiesc.

Oamenii sunt păziți în permanență de jandarmi și politiști. Urmează să vină noi rezultate.

Citește și:

A studiat cadavrele a sute de oameni uciși de coronavirus. Medicul legist a răbufnit: „Situația este exagerată! E o boală inofensivă!”

Până în acest moment, bilanțul deceselor înregistrate în România din cauza noului coronavirus a ajuns la 790, iar cel al îmbolnăvirilor cu COVID-19, potrivit ultimei informări, a trecut de 13.000.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 4.869 au fost declarate vindecate și externate, iar la terapie intensivă, în acest moment, sunt internați 255 de pacienți.

Buzău: Cartierul în care au fost confirmate 20 de cazuri de coronavirus, plasat în carantină... Un cartier întreg, în carantină! Cum a reușit un buzoian să bage în izolare peste 2.000 de oameni: „Este prima oară, de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x