Antena Căutare

Frigul şi ninsorile pun stăpânire peste România. Ninge în nordul Moldovei, iar vremea este într-o continuă răcire

A venit frigul peste România. A nins în Suceava şi Neamţ, iar copiii au făcut deja primii oameni de zăpadă. Nu la fel de mult s-au bucurat însă şoferii, care au înaintat cu greu pe drumurile pline de zăpadă.

A venit frigul peste România. A nins în Suceava şi Neamţ, iar copiii au făcut deja primii oameni de zăpadă. Nu la fel de mult s-au bucurat însă şoferii, care au înaintat cu greu pe drumurile pline de zăpadă.

Unii şi-au găsit maşinile avariate, după ce crengile copacilor au cedat sub greutatea omătului şi au căzut peste ele.

Iar acesta este doar începutul, spun meteorologii. Pentru că temperaturile vor scădea şi mai mult.

Tinerii cu selfiurile, copiii cu bucuria. Natalia a ieşit în curtea blocului, să ţopăie pe gheaţă şi să se joace cu zăpadă. Pentru şoferi însă, nu a fost la fel de distractiv, pe şosele. Poliţiştii i-au oprit să verifice dacă au maşinile echipate pentru iarnă.

Date fiind condiţiile atmosferice, se întâmplă des probleme şi lucruri care ne afectează negativ. Peste 150 de poliţişti se află în teren la nivelul întregului judeţ Suceava.

În Gura Humorului, ziua a început cu lapoviţă, apoi picăturile s-au transformat în fulgi. Zăpada are 3 centimetri grosime. Pe străzi, s-a umblat în haine de toamnă şi cu umbrele. Şi în Piatra Neamţ, a nins, apoi a plouat, apoi din nou a nins.

Frigul vine din Ucraina

O masă de aer rece dinspre Ucraina a pătruns în ţară prin nord-estul ţarii. Judeţele Suceava şi Neamţ sunt acum sub atenţionare de cod galben de ninsori şi viscol. Acest aer rece s-a infiltrat mai ales în zona Moldovei şi în partea Carpaţilor Orientali.

La munte, în Carpaţii Meridionali, va ninge mult în noaptea acesta.Iar în Oltenia, Muntenia şi sudul Moldovei va fi frig şi va ploua până mâine dimineaţă. Cel puţin până miercuri, temperaturile vor fi mai scăzute decât normalul acestei perioade. Câţiva şoferi şi-au găsit maşinile avariate, după ce cregile copacilor au căzut peste ele.

La Târgu Neamț, o creangă a căzut peste un conductor electric si a provocat un incendiu. Focul a fost însă stins de pompieri înainte să se extindă. În urma avariei, o stradă întreagă a rămas pe intuneric.

A venit iarna în România. Pe mai multe drumuri din țară se circulă în condiții de iarnă... ŞOC! Se schimbă regulile la înmormântare, iar amenzile sunt uriaşe! Fotografierea este interzisă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x