Antena Căutare

Funny! Perle la BAC, sesiunea de toamna

Cand vine vorba de perle, elevii nostri se pricep cel mai bine. Elevii din Timisoara au castigat locul I in sesiunea de toamna a Bacalaureatului

Numit examenul maturitatii, Bacalaureatul le da absolventilor de clasa a XII-a ocazia sa arate ca sunt capabili sa gandeasca. Pentru unii se dovedeste a fi o proba extrem de dificila. Drept urmare, toti incearca sa isi dea cu parerea, pe subiect, cum pot mai bine.

““O noapte furtunoasa” este amintirea poetului despre o vijelie care a rupt pomi si a cazut pe masini si era oameni suparati, inundati cu posibile viituri. Ce mai, un front atmosferic a facut deranj mare ca a fost mai multa apa decat putea metru patrat sa inghita…”

“Ion Sclavici a scris Budulea Taichi si nu vreau sa intru in detalii, ca nu stiu subiectul. Miati facut o surpriza cu subiectu asta”

“Comunicarea in echipa nu e cand cel mai tare antrenor Reghecumf da ordin ceva si pe stadion fuge aia amboulea. Vorba ceia: Daca comunicare nu e ce dracu e?”

“Scrisoarea pierduta era a lui Joiana, combinata cu un politician ciumete ce avea politia la buton. El a trimis mascatii sa-i rupa cu cafteala pe aia de-au rapit scrisoarea si onoarea din Joiana. Scrisoarea s-a gasit dar onoarea a ramas nerecuperata.”

“Cand nu e comunicarea Oana si Pepe divorteaza.”

“Dimensiunea temporala e atunci cand nu simti cum zboara timpul. Lu Gigi Becali timpul ii zboara incet cai la bulau, mie imi zboara rapid ca uite ca sa si dus vara asta si incep ploile…”

“Comunicarea este sufletul scandalului. Basescu ii da numa comunicate in gura lu Ponta”

Vezi AICI mai multe PERLE

Foto: Intact Images

OBSERVATOR SPECIAL! Se intampla in Romania: Spitale moderne, dar fara medici!... Noi optionale pentru elevii claselor primare, din toamna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x