Antena Căutare

(Video) Furios și iute în Moldova. Urmărire ca-n filme, polițist rănit și autorii au dispărut fără urmă!

Două echipaje de poliţie au urmărit pe străzi o maşină condusă de un băiat de 14 ani, care lovise un alt autoturism şi nici nu oprise la semnalele agenţilor.

Două echipaje de poliţie au urmărit pe străzi o maşină condusă de un băiat de 14 ani, care lovise un alt autoturism şi nici nu oprise la semnalele agenţilor. Cursa nebună a durat minute în şir şi s-a sfârşit în momentul în care adolescentul a intrat în autospeciala Poliţiei.

După care s-a oprit într-un stâlp de electricitate, pe care l-a rupt. Puştiul şi încă un prieten care se afla cu el s-au făcut nevăzuţi. Un al treilea adolescent a fost prins.

Maşina aparţine unei femei şi deocamdată nu se ştie cum a ajuns puştiul la volan, alături de cei doi prieteni, cu doi ani mai mari. Cert este că, pe un bulevard central din oraş, a lovit un autoturism. Poliţiştii au vrut să-l oprească, însă băiatul a gonit în continuare. Aşa că două echipaje au pornit după el.

Întreaga scenă a fost surprinsă vizual de către un echipaj de Ordine Publică, care, la rândul său, a alertat un alt echipaj de Poliţie Rutieră, plecând în urma vehiculului care nu a oprit la semnalul regulamentar.

În timpul urmăririi, un alt echipaj de poliţie a încercat să blocheze maşina. În acel moment, adolescentul a pierdut controlul volanului.

România, lovită din nou de ninsori, viscol și ger! Când se schimbă vremea și care vor fi zonele afectate... Au curs râuri de lacrimi! O femeie diagnosticată cu cancer în fază terminală s-a căsătorit cu marea dragoste în spital, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x