Antena Căutare

Galaţi: 26 de teste pentru coronavirus au ieşit până acum pozitive la centrul de bătrâni privat din Galaţi unde două persoane au decedat/ Prima persoană infectată a fost proprietara azilului

Un total de 26 de teste pentru coronavirus au ieşit până acum pozitive la centrul de bătrâni din Galaţi, inclusiv al celor doi bătrâni care au decedat.

Potrivit autorităţilor din Galaţi, în acest moment sunt infectaţi cu coronavirus 18 bătrâni din centrul respectiv şi 8 persoane angajate ale unităţii.

Toţi cei 26 de bolnavi au fost transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase şi la Spitalul CFR, spital suport stabilit de Ministerul Sănătăţii.

În azilul de la Galaţi au rămas 100 de bătrâni. Ei sunt îngrijiri de personal medical trimis de autorităţi din diverse spitale ale judeţului pentru a-i monitoriza şi a le oferi îngrijiri medicale.

Bătrânii din centrul de la Galaţi au afecţiuni medicale, mulţi fiind imobilizaţi la pat.

Bolnavul 0 care a dus la îmbolnăvirea bătrânilor din azilul privat este femeia care deţine afacerea şi care s-a îmbolnăvit de la soţul ei, care a călătorit în Turcia. Femeia este infectată, internată în spital, iar soţul ei a murit din cauza coronavirusului.

Sursa : news.ro

Ne protejează sau nu mănușile împotriva virusului? Experimentul care ar trebui să ne dea de gândit (VIDEO)... Bisericile, goale în noaptea de Înviere. Cum iei Lumină de Paște! BOR: „Credința nu intră în carantină niciodată”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x