Antena Căutare

Galati: Un copil de 13 ani a fost mutilat la joaca de un geam spart

Un baiat de 13 ani din Galati este posibil sa ramana desfigurat din cauza unui vecin. Copilul s-a urcat ieri cu cativa prieteni pe acoperisul blocului ca sa recupereze o minge. Asta l-a enervat foarte tare pe un vecin care a inchis geamul pe unde intrasera copiii. Baiatul a reusit sa-l deschida si a incercat sa se strecoare inapoi in casa scarii, dar barbatul l-a observat si a incercat sa-l opreasca. Atunci geamul s-a spart si un ciob a taiat adanc copilul pe fata.



"Cand copiii au fost descuiati si coborau, s-a prabusit un geam scos din tatani si fara chedere in capul copiilor, unul dintre ei a ajuns la spital unde a fost cusut temeinic"

''S-a auzit o bubuitura tare si au fugit pe scari in jos. Erau doi baieti''

"Eu eram pe balcon si l-am vazut plin de sange si am coborat. Era un domn de la scara 7 si i-a inchis acolo, i-a blocat acolo"



"A fost internat un pustiulet de 13 ani cu o plaga mergand de la partea paroasa a capului pana la baza nasului"



Patru cutremure de mica intensitate, in zona Vrancea... Targu Mures: Un tanar de 22 de ani a fost rupt in bucati de un malaxor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x