Antena Căutare

GALERIE FOTO! Ce nu s-a vazut la televizor in a 8-a zi de proteste

Vremea s-a inmuiat in 8-a zi de protest, ceea ce a facut ca gazonul verde din fata TNB-ului sa fie un patinoar noroios. Asta nu le-a descurajat deloc pe cele doua "tabere" de protestatari dispusi in fata TNB-ului si langa fantana de la Universitate.

Am ajuns in piata pe binecunoscutul refren "Un pitic si cu un chior si-au batut joc de popor!". In fata TNB-ului oamenii erau dispusi in forma de arc. Ceea ce nu se vedea era in spatele acetora, unde cei mai multi dintre protestarii in varsta isi spuneau nemultumirea. "Impuscatu' ne-a lasat pe 0, Basescu cum ne lasa", spunea indignata o femeie.

Jandarmii au fost mult mai imprastiati decat in primele 7 zile. Grupuri de cate 5-6, erau dispusi in puncte cheie, in fata TNB-ului, in fata Intercontinentalului, la toate intrarile de la metrou, chiar si la metrou mancand grisine si razand.

"A venit poporul ca sa plece chiorul!" se auzea mai mereu din dreptul fantanii. Aici s-au cantonat de zile bune "rebelii": studentii si galeriile de fotbal care striga pe masura: „Basescu, daca te tine, hai la baie de multime!", in timp ce multi tineri sareau ca la un concert.

Vezi mai jos mai multe imagini!

Intre strada si trotuar o femeie disperata ii striga in fata unui alt jandarm: "Voi sunteti adevaratii criminali. Mi-ati luat fiul nevinovat in duba. Criminalilor!"

In jurul orelor 22, protestatarii au primit cate un numar special al cotidianului "Jurnalul National", coperta ziarului fiind realizata numai din fotografii cu oameni din piata. Astfel, multi strigau "Jos Basescu", in timp ce rasfoiau ziarul.

"E doar inceputul", striga din portavoce seful de galerie al studentilor.

Protest monden

La 22:20 isi face aparitia in piata si realizatorul Mircea Badea. "Mircea e cu noi", se aude din portavocea din fata TNB-ului.

Badea s-a intretinut timp de 20 de minute cu o parte dintre cei prezenti in fata.

Tot vineri seara au fost vazuti in piata cu pancarte si omul de radio Bogdan Serban, dar si Brianna Caradja, care a fost prezenta in toate zilele la manifestari.

Vezi mai jos mai multe imagini!

Foto: A1.ro

UPDATE! A noua zi de proteste in Capitala: "Ploua, ninge, noi tot vom invinge!"... VIDEO! Sef al jandarmeriei, in vizita "de lucru" la PDL!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x