Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cazul Elodia: Cum a omorât-o Cioacă, de fapt! Comisarul responsabil a lămurit tot misterul crimei

Ies la iveală detalii șocante despre cazul Elodia! Comisarul șef Vasile Viorel, cel care a avut o contribuție semnificativă la aflarea adevărului în cazul Elodiei. Ce detalii șocante au ieșit la iveală?

Cum a fost ucisă Elodia Ghinescu de Cristian Cioacă, de fapt?

Chiar în timp ce procesul legat de crima Elodiei era pe rol, comisarul Vasile Viorel a oferit câteva informații concludente și extrem de surprinzătoare.

Acesta a dezvăluit cum a fost ucisă Elodia, de fapt. Potrivit acestuia, femeia nu fost ucisă cu premeditare. Cum a sfârșit avocata Elodia Ghinescu din Brașov, de fapt?

În mod concret, Vasile Viorel a dezvăluit faptul că inculpatul Cristian Cioacă a devenit principalul suspect în dosarul dispariției soției sale după ce anumite indicii au arătat faptul că există semne ce pot demonstra că între Elodia și Cristian Cioacă a izbucnit o ceartă cumplită ce ulterior a dus la escaladarea situației până ce Cioacă a decis s-o ucidă pe Elodia.

În casa în care Elodia a fost omorâtă de către Cristian Cioacă anchetatorii au descoperit urme de sânge pe care inculpatul a încercat să le ascundă cu vopsea.

Cum a fost ucisă Elodia Ghinescu de Cristian Cioacă, de fapt?

Criminalistii, pornind de la probele de sange, au fost convinsi ca moartea a fost facuta cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune suficient de puternica din moment ce corpul a sangerat.

Nu se stie obiectul cu care a fost ucisa avocata. Criminalistul crede ca s-a folosit tocul pistolului.

„Este cert ca moartea a fost facuta cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel incat corpul uman a putut sa sangereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar consideram ca a folosit tocul pistolului.

Nu pistolul ca arma de foc, ci ca obiect vulnerant. Nu credem ca acolo a fost omor cu premeditare, ci un omor spontan”, a mai susținut comisarul șef Vasile Viorel, conform celor de la bzi.ro.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro