Antena Căutare

Gelurile de duș retrase de pe piață au făcut o victimă! O femeie a ajuns la spital cu răni pe corp

Atenţie ce gel de duş folosiţi! O femeie din Botoşani a ajuns la spital cu răni serioase după ce a folosit un produs cumpărat de la un cunoscut lanţ de magazine. 

Atenţie ce gel de duş folosiţi! O femeie din Botoşani a ajuns la spital cu răni serioase după ce a folosit un produs cumpărat de la un cunoscut lanţ de magazine.

Un gel de duş periculos din Kaufland a făcut o victimă la Botoşani. O tânără din oraş a început să resimţă măncărimi, urticarie, şi chiar unele răni pe corp, după ce afirmă că s-a spălat cu un gel de duş cu Mango şi Piersică cumpărat din Kaufland acum câteva zile.

Un producător cunoscut de produse de îngrijire a retras de pe piața din România două sortimente de geluri de duș, după ce s-a descoperit că în compoziția acestora există bacterii ce pot provoca probleme grave ale pielii.

Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH, Germania retrage voluntar şi preventiv, din motive ce ţin de protejarea consumatorilor, produsele Bevola Gel de duş cu Mango & Piersică, 500 ml, lot 91400019 şi Bevola Gel de duş cu Trandafir Sălbatic (Wild Rose), 500 ml, informează Mediafax.

În cadrul unui control de rutină, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae. Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător şi, în anumite condiţii, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariţia unei infecţii bacteriene, mai notează sursa citată. Kaufland a retras de la vânzare produsele respective.

ANI: Şeful Secţiei Clinice de Pediatrie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, în incompatibilitate într... Buzău: Cornurile distribuite copiilor sunt uneori mucegăite, iar produsele ajung la şcoli şi după terminarea orelor; pre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x