Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

„Mi-am dat fetița spre adopție, la 16 ani, pentru că tatăl ei m-a amenințat că ne va ucide pe amândouă! M-a bătut cu bucăți de mobilă”. Un fotomodel, dezvăluiri cumplite

Un fotomodel din Canada a devzvăluit că și-a dat fiica spre adopție, după ce tatăl acesteia a amenințat-o că le va omorî pe amândouă.

„Mi-am dat fetița spre adopție, la 16 ani, pentru că tatăl ei m-a amenințat că ne va ucide pe amândouă! M-a bătut cu bucăți de mobilă”. Un fotomodel, dezvăluiri cumplite

Vikki Lenola, în vârstă de 32 de ani, din Ontario, Canada, a decis să își spună povestea, pentru ca fiica ei, acum în vârstă de 16 ani, să știe adevărul și să o contacteze, dacă dorește.

Femeia a renunțat la școală la vârsta de 13 ani și a locuit alături de tatăl ei, după ce părinții ei au divorțat. Însă, la vârsta de 15 ani, tatăl ei a dat-o afară.

A dormit într-o debara murdară și a trăit un calvar, cu primul ei iubit

Vikki Lenola, care a apărut recent în filmul „Covenant”, a povestit că, astfel, a avut o adolescență dificilă. A intrat într-o relație cu un băiat abuziv, care a fost violent cu ea și care, după ce i-a născut o fetiță, a amenințat-o că o va omorî și pe ea, și pe copila lor.

Deși acum are o viață pe placul ei, cu 500.000 de urmăritori pe rețelele de socializare, Vikki Lenola nu a uitat că a obișnuit să doarmă într-o debara murdară, într-un sac de dormit.

A dormit în debara până când l-a întâlnit pe primul ei iubit, atunci în cârstă de 17 ani, cu care s-a mutat, într-un apartament de două camere. La scurt timp, a rămas însărcinată.

„Deși am spus atunci că nu eram pregătită să fiu mamă, Matt și familia lui au insistat să fac copilul, ca să devenim o familie adevărată. Eu mi-am dorit întotdeauna să aparțin unei familii, așa că nu le-a fost greu să mă convingă. Eram tânără, naivă și pierdută”, a spus ea.

„Mi-am dat fetița spre adopție, la 16 ani, pentru că tatăl ei m-a amenințat că ne va ucide pe amândouă! M-a bătut cu bucăți de mobilă”. Un fotomodel, dezvăluiri cumplite

Vikki a născut-o pe fiica ei, Alyssa, la 16 ani, prin cezariană. Apoi, a urmat calvarul. Ajunsă cu bebelușa acasă, Vikki a început să fie bătută crunt de partenerul ei, inclusiv cu scaune sau alte piese de mobilier. „Mi-a smuls o șuviță de păr - încă se mai vede urma”, a spus ea.

„Am născut la 9 ani, după ce am fost violată de un diacon. M-am măritat cu monstrul, la 11 ani. Mama i-a ținut partea! Când am împlinit 16, aveam șase copii”

Partenerul ei violent a petrecut o vreme la închisoare, după ce vecinii au anunțat poliția despre ceea ce se petrecea în locuința lui. Apoi, însă, a fost eliberat și a continuat să dea buzna în viața ei și să o amenințe cu moartea.

„Mi-am dat fiica spre adopție, pentru că mi-am dorit ce era mai bun pentru ea. Eram tânără și singură. Tatăl ei mă amenința că ne omoară pe amândouă. Prietenii mei nu aveau cum să mă ajute și nu voiam să merg la vreun adăpost, pentru că nu mă simțeam în siguranță să îmi duc fiica acolo.

Nu regret că am ales să o dau spre adopție. A fost cea mai bună decizie, pentru ea, la acel moment. Totuși, mă gândesc cum ar fi fost dacă nu aș fi luat această hotărâre”, a povestit ea.

Vikki a mai intrat într-o relație abuzivă, la 20 și ceva e ani, până când a reușit să devină un model de succes. A pozat în Playboy, după care și-a luat o diplomă în afaceri, precum și în studii despre mediu. În plus, a devenit purtătoare de cuvânt pentru Peta.

Femeia, acum în vârstă de 32 de ani, speră ca fiica ei să o contacteze, spunând că ar ajuta-o cu orice ar avea ea nevoie.

Recomandari