Căutare Live

„Băieții mei sunt gemeni, dar unul e cu 10 ani mai mare decât celălalt!”. O mamă de 41 de ani, poveste inedită!

Un băiețel din China s-a ales cu un frate geamăn, dar cu 10 ani mai mic decât el, după ce mama lor a decis să își mărească familia, folosind un embrion pe care l-a înghețat, în urmă cu un deceniu.

„Băieții mei sunt gemeni, dar unul e cu 10 ani mai mare!”. O mamă de 41 de ani, poveste inedită!

Femeia, acum în vârstă de 41 de ani, a apelat la fertilizarea in vitro, în 2009, după ce a tot încercat să devină mamă, fără succes, timp de cinci ani.

Atunci, medicii i-au implantat un embrion, iar alți embrioni au fost înghețați. Astfel, cei doi copii pe care îi are acum femeia sunt gemeni, dar cu o diferență de 10 ani între ei.

Primul copil a fost născut în iunie 2010, în provincia Hubei, iar cel de-al doilea a fost născut marți, la același spital.

„Băieții mei sunt gemeni, dar unul e cu 10 ani mai mare decât celălalt!”. O mamă de 41 de ani, poveste inedită!

Fratele geamăn, născut după 10 ani.

Medicul care s-a ocupat de acest caz a spus că cei doi frați au avut aceeași greutate la naștere, de 3,48 de kilograme.

A născut în baie, fără să aibă habar că era însărcinată! „Am urlat la soț să prindă copilul, după ce m-am ridicat din pat pentru un ceai! Mai am trei copii” - FOTO

Mama copiilor, numită în presă „doamna Wang”, a spus că ea și soțul ei au decis să devină părinți pentru cea de-a doua oară, pentru că fiul lor cel mare le-a tot spus că ar vrea un frate sau o soră.

Întrucât cel de-al doilea copil seamănă foarte bine cu primul, părinții au decis să îl alinte Tong Tong, ceea ce, din limba chineză, s-ar traduce ca „la fel, la fel”.

Un bărbat a învins coronavirusul la 105 ani, după ce a prins și Al Doilea Război Mondial: ”Recuperarea lui e o lecție de... Un copil de zece ani, filmat în timp ce conduce maşina familiei. Un localnic îl oprește: "- Spune-i lui taică-tu să...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x