Antena Căutare

Gemenii vor avea parte de niște cheluieli substanțiale. Horoscopul zilei, 01 noiembrie

Dragi BERBECI, chiar daca sunteti departe de persoana iubita, nu uitati ca dragostea strabate orice distanta, iar reintalnirea voastra va fi mai curand decat sperati.

Dragi BERBECI, chiar dacă sunteţi departe de persoana iubită, nu uitaţi că dragostea străbate orice distanţă, iar reîntâlnirea voastră va fi mai curând decât speraţi.

Voi TAURILOR ar fi bine să nu vă ascundeţi personalitatea puternică. Până la urma cei apropiaţi va accepta aşa, iar asta este cel mai important.

La început de lună GEMENII vor avea parte de nişte cheluieli substanţiale, asta pentru că vor să îşi reinoiasca garderoba, dar şi să plece într-o vacanţă.

RACII primesc în această zi o vizită din partea prietenilor. Nu pare momentul potrivit, pentru că sunt destul de obosiţi, dar ziua se va termina într-o atmosferă relaxantă.

Astăzi LEII sunt formatori de opinie. Se pare că atât la locul de muncă dar şi acasă părerea lor este foarte importantă.

În domeniul relaţiilor, lucrurile par să devină serioase pentru nativii FECIOARĂ. După o perioadă plină de incertitudini aceştia decid în sfârşit să dea frâu liber sentimentelor.

Nu la fel de norocoşi sunt şi cei din zodia BALANŢĂ, pentru care problemele de la locul de muncă nu le lăsă timp de nimic altceva.

SCORPIONII sunt în mare formă astăzi şi profită de bună dispoziţie pentru a rezolva toate sarcinile de pe lista de astăzi, iar spre seară se vor relaxa în compania prietenilor.

Dragi SĂGETĂTORI, pentru voi începutul de lună vine cu schimbări drastice şi cu idei pe care le-aţi analizat de multă vreme. Nu ezitaţi şi luaţi o decizie până nu este prea târziu.

CAPRICORNII sunt calmi şi relaxaţi, iar această atitudine este molipsitoare. Nu şi pentru şefi, care doresc să terminaţi la timp proiectele începute în această dimineaţă.

Într-o formă de zile mari sunt şi VĂRSĂTORII care merg la sală, la cumpărături, în oraş cu prietenii şi debordează de energie pozitivă. Asta probabil pentru că stau excelent la capitolul dragoste.

O răceală îi ţine acasă pe nativii PEŞTI, care profită de timpul liber să se relaxeze, să stea în pat şi să vizioneze serialul favorit.

Colectiv, un an! Familia lui Alex Hogea luptă pentru adevăr: "Eram trataţi ca nişte numere, ca nişte oi"... Veste bună pentru bucureșteni! Metrorex a anunțat suplimentarea numărului de trenuri, la orele de vârf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x