Antena Căutare

Gerul a pus stăpânire pe România. -8 grade, la Miercurea Ciuc

Cea mai scăzută temperatură din ţară din această toamnă, de minus 8 grade Celsius, s-a înregistrat miercuri dimineaţă, la Miercurea Ciuc, fiind mai frig decât pe crestele montane, la peste 2.000 de metri altitudine

Cea mai scăzută temperatură din ţară din această toamnă, de minus 8 grade Celsius, s-a înregistrat miercuri dimineaţă, la Miercurea Ciuc, fiind mai frig decât pe crestele montane, la peste 2.000 de metri altitudine.

Potrivit meteorologilor, minima de minus 8 grade Celsius a fost înregistrată la Staţia Meteo Miercurea Ciuc în jurul orei 6:00 şi s-a menţinut aproximativ o oră şi jumătate, iar la sol a fost brumă.

Temperaturi sub limita îngheţului au fost consemnate în toate localităţile din judeţul Harghita, şi anume minus 6 grade Celsius la Joseni şi la Topliţa, minus 3 grade Celsius la staţia meteo de pe Vârful Bucin şi minus un grad Celsius la Odorheiu Secuiesc.

Meteorologul Adrian Paşol de la Serviciul Regional de Prognoza Vremii din cadrul Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud - Sibiu a declarat corespondentului MEDIAFAX că dimineaţa de miercuri a fost rece în toată Transilvania, minimele variind între minus 8 grade Celsius la Miercurea Ciuc şi 1,5 grade Celsius în zona de munte din judeţul Alba.

Elevii vor avea parte de o nouă schimbare! Un program pentru promovarea sportului va fi implementat în şcoli... Sute de mii de ŞOFERI şi-ar putea pierde permisul. Află dacă te numeri printre ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x