Antena Căutare

Gerul şi viscolul închid din ce în ce mai multe şcoli şi grădiniţe din ţară! LISTA JUDEȚELOR în care elevii stau acasă! Când vor fi recuperate cursurile

Gerul şi viscolul închid din ce în ce mai multe şcoli şi grădiniţe din ţară! Copiii se bucură pentru că stau acasă, însă mulţi părinţi sunt disperaţi să găsească pe cine cu cine să-i lase.

Gerul şi viscolul închid din ce în ce mai multe şcoli şi grădiniţe din ţară! Copiii se bucură pentru că stau acasă, însă mulţi părinţi sunt disperaţi să găsească pe cine cu cine să-i lase.

Părinții ori cheamă bunicii, ori plătesc o bonă, ori îi iau pe cei mici cu ei, la serviciu. Însă - ceea ce majoritatea elevilor nu iau în calcul - este că vor fi nevoiţi să recupereze cursurile pierdute din cauza vremii nefavorabile.

Astăzi vor fi închise şcolile din Bucureşti şi Ilfov, Brăila, Olt, Dolj, Constanţa, Giurgiu, Buzău şi Teleorman. În Mehedinţi, Călăraşi şi Vrancea se suspendă cursurile în 34 de unităţi de învăţământ din mediul rural. Iar în Brăila şi Olt, şcolile nu se deschid nici miercuri. La fel s-ar putea întâmpla şi în Capitală.

Copiii se bucură deocamdată, dar nu ştiu că în săptămânile viitoare vor avea şi recuperări pentru aceste libere.

„Vor fi reprogramate dupa reîntoarcerea copiilor la cursuri. 23 18 recuperarea se face la nivelul fiecarei unităţi de învățământ”, a declarat Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Municipiului București.

În Harghita, unde s-au înregistrat chiar şi - 22 de grade ieri dimineaţă, şcolile de stat au rămas deschise.

Şi mai precauţi au fost. italienii: la Roma, toate şcolile au fost închise ieri, iar transportul public din oraş - suspendat, deşi termometrul a arătat şase grade cu plus, o extremă pentru capitala Italiei

Meteorologii au făcut anunțul! Ce se întâmplă cu vremea în zilele de JOI și VINERI!... În Craiova, la minus 7 grade, o mireasă a ieşit la plimbare cu ATV-ul! Fotografiile au devenit VIRALE pe internet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x