Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Gest emoționant pe timp de coronavirus! Ce a lipit un student din Sibiu pe stâlpii din oraș

Gestul unui student din Sibiu, într-un timp în care România este tot mai speriată de epidemia de coronavirus, a devenit viral în mediul online.

Adrian Chirciu din Sibiu, gest emoționant

Un student al Facultăţii de Inginerie din Sibiu a lipit joi mai multe afişe pe stâlpii din municipiu, cu mesaje în care le mulţumeşte pentru efortul lor medicilor, poliţiştilor, jandarmilor, respectând însă regulile impuse de ordonanţele militare.

"Eu am luat o mică iniţiativă personală, văzând în mediul online multe mesaje de încurajare, eu m-am gândit să le mut şi în stradă (în jurul domiciliului bineînţeles, pentru că trebuie să respectăm regulile actuale). Chiar dacă oraşul este pustiu în perioada asta, putem să îl facem mai viu şi colorat şi poate chiar să aducem un zâmbet şi mai multă speranţă mai ales celor vârstnici care nu sunt aşa conectaţi la social media cum suntem noi. Dacă doriţi şi voi să vă alăturaţi şi să vă deconectaţi puţin de la toate ştirile negative făcând şi voi un desen sunteţi bine veniţi", este mesajul publicat de Adrian Chirciu, joi seara, pe Facebook.

Gest emoționant pe timp de coronavirus! Ce a lipit un student din Sibiu pe stâlpii din oraș

Întrebat de ce a desenat afişele cu mesaje pozitive şi le-a lipit în oraş, Adrian Chirciu a spus: "Ar fi frumos ca sibienii să facă ceva din drag pentru comunitate. Orice gest micuţ contează în această perioadă dificilă".

citește și: Când apare vaccinul împotriva coronavirusului! Răspunsul pe care toată omenirea îl așteaptă

După afişele cu mesajul "Totul va fi bine", Adrian Chirciu a lansat la Sibiu moda afişelor cu mesajele: "M.A.I. vă mulţumim!", "Mulţumim cadrelor medicale", "O zi frumoasă", informează cei de la Agerpres.

Gest emoționant pe timp de coronavirus! Ce a lipit un student din Sibiu pe stâlpii din oraș

O parte din desenele făcute de Adrian Chirciu

Recomandari