Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Se întâmplă la Cluj! Doi amanți și-ar fi infectat soțul, respectiv soția cu coronavirus. Și copiii familiilor sunt suspecți de Covid-19

Aspecte uimitoare ies la iveală, după ce la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj, un cadru medical a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus. În timpul anchetei epidemiologice efectuate, angajatul UPU, care este căsătorit, a recunoscut că a fost infectat de persoana cu care ar avea o relație extraconjugală.

Coronavirus în România

Hepta

Mai mulți medici și asistenți medicali de la UPU Cluj au intrat în carantină, informează cluj24.ro.

Sursa citată mai scrie că respectivul caz ar fi fost ținut ascuns de autoritățile medicale ca urmare a contextului infectării și a situației care ar putea genera din acest caz de infectare. Cadrul medical care a fost infectată este angajat la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj, și a avut contact cu foarte mulți pacienți și personal medical, în ultimele zece zile.

Citește și: „Nu va mai avea cine să vă trateze”. Sindicaliştii cer testarea de urgență a personalului medical

Soții celor doi amanți și copiii acestora, testați pentru Covid-19

În prezent, se așteaptă rezultatele de la testările efectuate de medicii de la Clinica de Boli Contagioase din Cluj Napoca, în rândul contacților apropiați, soțul și soția celor doi amanți, copiii acestora, precum și tot personalul medical din cadru UPU care a fost pe tură cu asistenta medicală dar și pacienții care au fost tratați de aceasta.

Conducerea Spitalului Județean Cluj a refuzat să comenteze situația menționând că va fi emis un comunicat de presă pe acest subiect, a mai scris sursa citată.

Recomandari