Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Gheorghe Dincă, decizie șoc! A chemat preotul și a făcut marele anunț! Ce vrea să primească

Gheorghe Dincă este în prezent judecat pentru un dosar ce cuprinde opt infracțiuni, fiind acuzat de trafic de persoane, viol, omor calificat şi profanare de cadavre sau morminte. Ce decizie șocantă a luat criminalul de la Caracal, în închisoare?

Ce decizie a luat Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Ancheta în cazul crimelor de la Caracal a scos la iveală faptul că Gheorghe Dincă le-a răpit, le-a violat și le-a ucis pe tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, la distanță de câteva săptămâni.

GHEORGHE DINCĂ, CRIMINALUL DE LA CARACAL, DECIZIE ȘOC

La locuința acestuia au fost găsite fragmente osoase și numeroase alte dovezi importante ce i-au făcut pe oamenii legii să decidă arestul preventiv, începând cu data de 25 iulie 2019, iar măsura a fost ulterior prelungită.

CITEȘTE ȘI: Caracal: Alexandra Măceșanu, comandă specială! Cine a dorit-o pe tânăra răpită de Gheorghe Dincă

În perioada în care a stat la Penitenciarul Jilava, criminalul de la Caracal ar fi avut parte de un tratament traumatizant din partea colegilor de celulă. Potrivit informațiilor, acesta ar fi fost violat și mutilat, iar gardienii ar fi ignorat totul.

Gheorghe Dincă, decizie șoc! A chemat preotul și a făcut marele anunț! Ce vrea să primească

Ce decizie a luat Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Ulterior s-a descoperit faptul că Gherghe Dincă, criminalul de la Caracal, a luat o decizie șocantă, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Potrivit informațiilor, acesta și-a schimbat complet atitudinea după cele întâmplate.

După ce a fost violat în închisoare, Gheorghe Dincă susține că vrea să ia calea lui Dumnezeu și a cerut să fie săptămânal vizitat de un preot.

CITEȘTE ȘI: Scandal în cazul Caracal! Bunicul Luizei, dezvăluire bombă despre Alexandru Cumpănașu! „S-au făcut jocuri pe noi”

“Nu mai vorbește cu nimeni despre faptele sale, stă mai tot timpul singur, nu vrea să mai interacționeze cu nimeni. Citește biblia, spune rugăciuni, ba chiar a cerut să se spovedească, motiv pentru care a primit vizita unui preot.

Spune că regretă faptele sale și că vrea să ia calea bisericii, însă nu îl crede nimeni. Vorbește săptămânal cu un preot, dar toată lumea consideră că este doar un joc de-al lui pentru a obține iertarea celorlalți”, au declarat surse pentru cei de la playtech.ro.

Recomandari