Live acumObservator 06
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Gheorghe Dincă, cerere-surpriză la adresa anchetatorilor! Ancheta, pe punctul de a fi aruncată în aer! „S-a dat ordin! Păziţi-l!”

Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, care a spus că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, le-a făcut anchetatorilor o cerere-surpriză, ce ar fi putut arunca ancheta în aer, dacă nu ar fi fost refuzată, după cum a declarat avocatul Tonel Pop.

Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, care a spus că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, le-a făcut anchetatorilor o cerere-surpriză, ce ar fi putut arunca ancheta în aer, dacă nu ar fi fost refuzată, după cum a declarat avocatul Tonel Pop.

Avocatul Tonel Pop, cel care reprezintă familia Luizei Melencu, fata răpită în 14 aprilie, din Caracal, a afirmat că Gheorghe Dincă, suspectat că le-a ucis pe tinerele Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a cerut să se spovedească în faţa unui preot.

Anchetatorii, despre care s-a tot spus că de-a lungul celor trei luni i-au făcut suspectului nenumărate concesii, de data aceasta l-ar fi refuzat.

„Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: «Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, niciun popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!». Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire.

O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios. Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!“, a afirmat Tonel Pop.

Avocatul a făcut aceste afirmaţii în contextul în care s-a discutat despre modul cum specialiştii Institutului de Medicină Legală ar fi analizat probele recoltate de anchetatori din teren şi despre cât de relevante sunt considerate a fi rezultatele de către membrii familiilor celor două fete, potrivit adevarul.ro.

În urma analizelor oaselor calcinate descoperite în incineratorul artizanal din curtea lui Gheorghe Dincă specialiştii au stabilit, cu o probabilitate de peste 99,9%, că acele oase aparţin Alexandrei, în cazul oaselor de la lizieră, despre care suspectul Gheorghe Dincă spune că ar aparţine Luizei, nefiind însă obţinut un rezultat clar, avocaţii celor două familii, Măceşanu şi Melencu, au depus plângeri penale pe numele specialiştilor INML, contestând rezultatele. Anchetatorii au solicitat, în cazul oaselor de la lizieră, în încercarea de a obţine rezultate concludente, ajutorul FBI, un set de probe fiind transmis unui laborator din SUA.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro