Antena Căutare

Google celebrează Ziua PI printr-un Doodle special de astăzi, 14 martie

Ziua Pi este celebrată de Google printr-un Doodle special, astăzi, 14 martie. Pentru a marca această ocazie, este adus un omagiu celui mai popular bucătar de patiserie din lume, Dominique Ansel, printr-un desen absolut delicios.

Ziua PI este celebrată de Google printr-un Doodle special, astăzi, 14 martie. Pentru a marca această ocazie, este adus un omagiu celui mai popular bucătar de patiserie din lume, Dominique Ansel, printr-un desen absolut delicios.

În 2009 Camera Reprezentanților a Statelor Unite ale Americii a susținut desemnarea unei „zile pi” și celebrarea ei în întreaga lume. În această zi se mănâncă plăcinte. Drept urmare, cel mai popular motor de căutare din lume împărtășește cu miliarde de oameni cea mai bună rețetă de plăcintă de mere și caramel.

Ce se ascunde în spatele acestui Doodle special de la Google

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și Jocurile Paralimpice 2018, sărbătorite AZI de GOOGLE printr-un DOODLE special!

Ziua PI este o celebrare anuală a constantei matematice π (pi). Ziua Pi este serbată pe 14 martie (3/14 în formatul lună/zi) din moment ce 3, 1 şi 4 sunt primele trei cifre importante ale lui π.

Numărul PI este o constantă matematică a cărei valoare este raportul dintre circumferinţa şi diametrul oricărui cerc într-un spaţiu euclidian; este aceeaşi valoare ca şi raportul dintre aria unui cerc şi pătratul razei sale.

Ziua plouă, noaptea plouă, dimineața plouă iară! Meteorologii vin cu un ULTIM ANUNȚ: când vine primăvara... CALCULEAZĂ ONLINE. Care este data la care vei ieși la pensie. Aplicația lansata de Casa Națională de Pensii care îți spu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x