Antena Căutare

Guru Bivolaru, achitat de Tribunalul Sibiu

Judecatorii Tribunalului Sibiu au dispus achitarea liderului MISA Gregorian Bivolaru in dosarul cunoscut sub numele de "Dosarul Bivolaru".

dispus incetarea procesului penal ca urmare a intervenirii prescriptiei raspunderii penale pentru savarsirea infractiunilor de coruptie sexuala, act sexual cu un minor ambele in forma continuata si trecere frauduloasa a frontierei de stat a Romaniei



In cadrul aceluiasi dosar, inculpatii Farkas Ferenc Zsolt si Farcasi Maria Mirona

Instanta Tribunalului Sibiu a dispus incetarea procesului penal ca urmare a intervenirii prescriptiei raspunderii penale pentru savarsirea infractiunilor de tentativa la infractiunea de trafic de migranti si respectiv savarsirea infractiunii de coruptie sexuala in forma continuata.

Potrivit purtatorului de cuvand al Tribunalului Sibiu, judecator Laura Roxana Popa, "sentinta nu este definitiva, ea putand fi atacata cu apel de catre parti si Parchet, dupa motivare si comunicare, situatie in care dosarul va fi inaintat Curtii de Apel Alba Iulia".

Dosarul nr. 405/85/2005 in care este judecat Gregorian Bivolaru a fost stramutat la instanta Sibiu de catre Tribunalul Bucuresti - sectia I penala, la data de 13.01.2005, ca urmare a admiterii cererii de stramutare formulata de inculpatul Bivolaru Gregorian prin avocat.

Sursa: www.jurnalul.ro

Erori de justitie: Declarat nevinovat dupa 12 ani de inchisoare... Bugetarii raman cu salariile inghetate in 2011, daca statul nu concediaza 4% din angajati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x