Antena Căutare

Guvernul deschide robinetul angajarilor in spitale: Peste 2.500 de job-uri, scoase la concurs

Guvernul a aprobat solicitarea Ministerului Sanatatii (MS) de a debloca 2.766 de posturi vacantate dupa 1 ianuarie 2012 in sistemul sanitar. Potrivit MS, ocuparea acestora nu determina un impact financiar suplimentar, pentru ca sunt bugetate si cheltuielile de personal aferente sunt prevazute in bugetele de venituri si cheltuieli aprobate.

Cele 2.766 de posturi care vor fi deblocate la nivel national vor fi repartizate pentru personalul de specialitate medico-sanitar, personalul auxiliar sanitar si personalul de specialitate din compartimentele paraclinice medico-sanitare din unitatile din sistemul sanitar. Nominalizarea posturilor pe categorii profesionale, in vederea ocuparii prin concurs sau examen, este de competenta ordonatorului de credite cu aprobarea ordonatorului principal de credite, informeaza MS.

''Este un pas foarte important pe care il facem pentru profesionistii din sistemul sanitar. Masura vine in sprijinul unitatilor publice din sistemul sanitar care se confrunta cu un important deficit de personal, atat personal de specialitate medico-sanitar, personal auxiliar sanitar, absolut necesare pentru efectuarea actului medical'', a declarat ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi.

Robert Claudiu Rusu, directorul Garzii Financiare Ilfov, nu-si poate justifica averea... Cererea depaseste oferta: Bataie pe locurile de la cresa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x