Căutare Live

Așa arată harta răspândirii coronavirusului în România. Câți oameni sunt, cu adevărat, în carantină?

Așa arată harta răspândirii coronavirusului în România. Câți oameni sunt, de fapt, în carantină?

„Iată, o persoană vine în România, însoţită de amicul său. Contaminează deja două persoane, pe amic şi pe iubita sa. Cei trei se află în Italia. Vine cu avionul la Craiova în România. După ce se urcă în avion, 17 persoane sunt trimise în carantină.

Merge la Gorj şi apoi 44 de persoane intră în izolare. La Gorj avem şi primul tânăr infectat care a intrat în contact cu italianul. La rândul său, tânărul intră în contact cu alte persoane. Din familia sa, 5 persoane se află în carantină sau izolare. Acest tânăr merge la o petrecere. Tatăl său vitreg este preot. Și, în urma acestor lucruri, 65 de persoane intră în carantină. Astfel, avem 133 de persoane în carantină sau izolare”, a explicat Cătălina Porumbel, la Antena 3.

Cum arată coronavirusul la microscop. Imagini terifiante! „Prezintă o asemănare cu HIV-ul” – Foto

Între timp, este război între familia tânărului diagnosticat şi autorităţi. Rudele acestiia îi acuză pe oficialii din Sănătate că mint cu privire la modul în care tânărul a fost infectat cu coronavirus.

„E ceva și cu vânătoare, și cu petrecerea....Tânărul a fost la vânătoare și a dat o petrecere. Contacul a fost destul de mare, e așa, s-a spus că lucra la un restaurant, dar lucra în hala cu metale. Italianul s-a dus la șeful lui, el era la 3 metri distanță, italianul a plecat, el și-a văzut de treabă, italianul era bolnav în România”, a spus Streinu Cercel.

Reacția familiei tânărului din Gorj spune cu totul altceva. Mai multe informații, puteți citi aici:

Răsturnare de situație în cazul tănărului din Gorj infectat cu coronavirus. Război între familie și oficiali: „Nu a avut niciun contact cu italianul!”

Patriarhia Română: Cei care prezintă simptome de gripă să evite spaţiul bisericii. Icoanele sunt frecvent igienizate; cr... Rezultate loto 6/49, Joker, 5/40. Acestea sunt numerele extrase, joi...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x