Live acumMireasa
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Răsturnare de situație în cazul tănărului din Gorj infectat cu coronavirus. Război între familie și oficiali: „Nu a avut niciun contact cu italianul!”

Este război între familia tânărului diagnosticat şi autorităţi. Rudele acestiia îi acuză pe oficialii din Sănătate că mint cu privire la modul în care tânărul a fost infectat cu coronavirus.

Oficialii din sănătate spun că bărbatul s-ar fi întâlnit cu cetăţeanul şi de acolo ar fi luat virusul. De cealaltă parte, rudele bărbatului exclud această variantă.

„E ceva și cu vânătoare, și cu petrecerea....Tânărul a fost la vânătoare și a dat o petrecere. Contacul a fost destul de mare, e așa, s-a spus că lucra la un restaurant, dar lucra în hala cu metale. Italianul s-a dus la șeful lui, el era la 3 metri distanță, italianul a plecat, el și-a văzut de treabă, italianul era bolnav în România”, a spus Streinu Cercel.

Cine este bărbatul din Gorj diagnosticat cu coronavirus? Are 20 de ani și ar fi angajat în restaurantul italianului care a adus virusul în România

De cealaltă parte, familia tânărului care are coronavirus se revoltă şi acuză autorităţile că mint. Oamenii spun că tânărul ar fi călătorit recent în Germania şi există posibilitatea că de acolo să fi luat boala.

„Italianul nici nu a fost cu el în avion, nici n-a venit, nu a avut nici un fel de contact cu italianul. N-a avut contat cu nimeni decât șeful lui a avut. A fost în Germania, nu în Italia, a fost pe 15 și pe 18, n-a avut contact cu italianul. Spune că a mințit copilul, el a spus de la bun început că nu a făcut nimc, n-a fost la vânătoare, de unde dracu să fie la vânătoare?”, a spus familia tânărului.

Tânărul bolnav de coronavirus a fost la biserică sâmbăta trecută! Tatăl acestuia este preot în comuna din Gorj

Recomandari