Antena Căutare

VIDEO/ Heroină în valoare de un milion de euro a fost găsită într-o fabrică părăsită din Bucureşti

Heroină în valoare de un milion de euro a fost găsită într-o fabrică părăsită din Bucureşti şi în două apartamente din Timiş. Procurorii au descoperit o reţea de trafic de droguri care acţiona în toată Europa.

VIDEO/ Heroină în valoare de un milion de euro a fost găsită într-o fabrică părăsită din Bucureşti Galerie
Heroină găsită într-o fabrică părăsită

Drogurile urmau să fie vândute mai departe către mai mulţi dealeri din Capitală dau din alte ţări din Europa. Ancheta procurorilor diicot a început pe 25 noiembrie. Sunt patru români implicaţi, acuzaţi că au cumparat drogurile de la un cetatean turc. 33 de kilograme si jumatate de heroina, unul din drogurile ilegale care produce cea mai mare dependenta. Drogurile avea o puritate de 50%. Pe piata neagra, intreaga cantitate valora un milion de euro.

Cinci perchezitii au facut procurorii in acest caz. La domiciliile a doua persoane din capitala, la sediul unei companii in a carei magazie erau depozitate drogurile, dar si acasa in lugoj la alti doi suspecti, unde de asemeneau tineau drogurile.

Anchetatorii au confiscat drogurile de mare risc, 5 telefoane si peste 4.000 de euro. Toti cei 4 suspecti au fost retinuti si prezentati astazi cu propunere de arestare in fata unui judecator de la Tribunalul Bucuresti. Doi dintre ei au ramas in arest pt urmatoarele 30 de zile, iar doi au fost plasati in arest la domiciliu.

„«De ce plângeți, unde e tati?» El s-a încruntat și a început să-i curgă sânge din sprânceana dreaptă”. Acum 30 de ani m... Un milionar este căutat în toată ţara! Norocosul câştigător la Loto 6/49 încă nu şi-a revendicat premiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x