Antena Căutare

Un milionar este căutat în toată ţara! Norocosul câştigător la Loto 6/49 încă nu şi-a revendicat premiul

Moş Crăciun există! Şi aduce magia la care visează milioane de români. Cu 14 lei, un jucător la extragerea loto 6/49 a reuşit să câştige aproape cinci milioane de euro. Câştigătorul sau câştigătoarea nu şi-a făcut încă apariţia. Biletul a fost cumpărat în Satu Mare. Oraşul freamătă deja în aşteptarea milionarului.

Un milionar este căutat în toată ţara! Norocosul câştigător la Loto 6/49 încă nu şi-a revendicat premiul Galerie
Câștigătorul la Loto nu și-a revendicat premiul

Deocamdată, câştigătprul nu s-a grăbit să-şi revendice premiul de peste 4,8 milioane de euro. 25% din câştig va merge însă la stat. În oraş, vestea s-a răspândit rapid. Mulţi îşi imaginează ce va face norocosul cu banii care îi rămân. 3,6 milioane de euro.

Este pentru a patra oară în acest an când se câştigă premiul la categoria I. Jucătorii mai au o şansă la extragerea specială de Revelion. Marele premiu la 6/49 a fost câştigat în luna iulie şi a depăşit 4,6 milioane de lei. O agenţie din Galaţi rămâne cea mai norocoasă. A dat şase milionari.

VIDEO/ Heroină în valoare de un milion de euro a fost găsită într-o fabrică părăsită din Bucureşti... „Vom fi pulverizaţi în unul-două minute”. Elicopterul cu care a fugit Nicolae Ceaușescu, la un pas de prăbușire în Bucur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x