Antena Căutare

Ho ho ho! Crăciunul i-a făcut pe hoți să găsească o altă metodă pentru a-i păcăli pe români!

Un apel din zece la 112 anunţă un jaf. Este perioada în care hoţii nu îşi iau vacanţă. Şi-au adaptat chiar mesajele şi reuşesc să convingă oameni, în special bătrâni!

Un apel din zece la 112 anunţă un jaf. Este perioada în care hoţii nu îşi iau vacanţă. Şi-au adaptat chiar mesajele şi reuşesc să convingă oameni, în special bătrâni!

Care este metoda folosită de hoți în perioada sărbătorilor?

Își conving victimele să îi lase să intre în case, pentru că au un cadou de oferit.

Metoda împrietenirii este cel mai des folosită. Câştigă încrederea victimelor care nu îşi dau seama că, de fapt, sunt pândite pas cu pas. De multe ori, jefuitorii sunt femei.

Două tinere au bătut la uşa pensionarei Maria Lăzărescu. Au venit cu o poveste ciudată şi, până să-şi dea seama ce se întâmplă, au şi intrat în casa ei.

După ce află mai multe despre victime, ce bani şi obiceiuri au, le dau târcoale. Poliţiştii au văzut multe jafuri care au escaladat.

Aţi putea crede că Maria Lăzărescu şi vecinii ei şi-au învăţat lecţia să nu mai deschidă uşa oricui. Însă, hoţii le-au trecut pragul din nou.

Anul 2018 vine cu multe surprize pentru zodii! Unii dau marea lovitură, în timp ce alții își găsesc jumătatea! Pe tine ce te așteaptă?

Acum, asociaţiile de proprietari îşi cumpără camere video. 300 de lei costă cel mai popular model. Mulţi dintre suspecţii filmaţi de camerele video apar şi în baza de date a poliţiei.

Treizeci la sută dintre deţinuţii eliberaţi în ultima perioadă sunt foşti hoţi din locuinţe, hoţi din buzunare şi tâlhari. Statisticile arată că şaptezeci la sută dintre ei se vor reîntoarce cât de curând la poliţie pentru a fi audiaţi, iar ulterior vor ajunge în spatele gratiilor.

Pentru a preveni furturile de sezon, 9.000 de poliţişti vor acţiona în fiecare zi în stradă în perioada sărbătorilor de iarnă.

Veste importantă pentru șoferi! Se schimbă condițiile de obținere a permisului auto!... Caz incredibil! A anunţat pe Facebook că se va sinucide, însă nimeni nu a făcut nimic. Cum a sfârşit un tânăr din Năvoda...
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023 aduce vești bune pe plan profesional...
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023. Taurii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 ianuarie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Ce spune culoarea părului tău despre tine. Tipul de personalitate pe care îl ai
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x