Antena Căutare

Ho ho ho! Crăciunul i-a făcut pe hoți să găsească o altă metodă pentru a-i păcăli pe români!

Un apel din zece la 112 anunţă un jaf. Este perioada în care hoţii nu îşi iau vacanţă. Şi-au adaptat chiar mesajele şi reuşesc să convingă oameni, în special bătrâni!

Un apel din zece la 112 anunţă un jaf. Este perioada în care hoţii nu îşi iau vacanţă. Şi-au adaptat chiar mesajele şi reuşesc să convingă oameni, în special bătrâni!

Care este metoda folosită de hoți în perioada sărbătorilor?

Își conving victimele să îi lase să intre în case, pentru că au un cadou de oferit.

Metoda împrietenirii este cel mai des folosită. Câştigă încrederea victimelor care nu îşi dau seama că, de fapt, sunt pândite pas cu pas. De multe ori, jefuitorii sunt femei.

Două tinere au bătut la uşa pensionarei Maria Lăzărescu. Au venit cu o poveste ciudată şi, până să-şi dea seama ce se întâmplă, au şi intrat în casa ei.

După ce află mai multe despre victime, ce bani şi obiceiuri au, le dau târcoale. Poliţiştii au văzut multe jafuri care au escaladat.

Aţi putea crede că Maria Lăzărescu şi vecinii ei şi-au învăţat lecţia să nu mai deschidă uşa oricui. Însă, hoţii le-au trecut pragul din nou.

Anul 2018 vine cu multe surprize pentru zodii! Unii dau marea lovitură, în timp ce alții își găsesc jumătatea! Pe tine ce te așteaptă?

Acum, asociaţiile de proprietari îşi cumpără camere video. 300 de lei costă cel mai popular model. Mulţi dintre suspecţii filmaţi de camerele video apar şi în baza de date a poliţiei.

Treizeci la sută dintre deţinuţii eliberaţi în ultima perioadă sunt foşti hoţi din locuinţe, hoţi din buzunare şi tâlhari. Statisticile arată că şaptezeci la sută dintre ei se vor reîntoarce cât de curând la poliţie pentru a fi audiaţi, iar ulterior vor ajunge în spatele gratiilor.

Pentru a preveni furturile de sezon, 9.000 de poliţişti vor acţiona în fiecare zi în stradă în perioada sărbătorilor de iarnă.

Veste importantă pentru șoferi! Se schimbă condițiile de obținere a permisului auto!... Atenţionarea trimisă de ANM: Este Cod Galben pentru mai multe județe din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x