Antena Căutare

Iasi: Un copil de noua ani, somat sa-si declare veniturile si contributiile pentru ultimii patru ani

Din ciclul “Se intampla doar in Romania”, avem un caz siderant. Un baiat de noua ani, din Iasi, a primit acasa o instiintare prin care i se cere sa-si declare veniturile si contributiile entru ultimii patru ani

Ei bine, tatal, evident revoltat, a mers direct la reprezentantii CAS ca sa afle de ce copilul trebuie sa depuna declaratiile.

Reprezentantii Casei de Asigurari de Sanatate Iasi spun ca a fost o eroare de sistem si ca totul se va remedia. Directorul a precizat ca niciun angajat nu va fi tras la raspundere in acest caz si ca instiintarea va fi anulata. Baiatul a primit acasa, zilele trecute, o instiintare prin care i se cere sa depuna declaratiile, insotite de deciziile de impunere anuale pentru perioada 2008-2012 si sa justifice plata sau neplata contributiilor pentru acesti ultimi patru ani.

Cu alte cuvinte, Casa de Asigurari de Sanatate Iasi voia sa stie mai exact ce venituri a incasat baiatul de la varsta de cinci si pana acum. Conform Legii, toti copiii pana la varsta de 18 ani beneficiaza de asigurare, fara plata contributiei.

Griul Bucurestiului, griul indiferentei: peste 0,5 milioane de euro aruncate printre crapaturile de la Unirea... Elevii merg la scoala doar ca sa aiba un punct fix de intalnire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x