Antena Căutare

Igas: Nu se pune problema demisiei mele de onoare

Ministrul Administratiei si Internelor a declarat ca raportul Corpului de Control privind managementul Politiei Judetene Neamt va fi finalizat in cursul saptamanii viitoare.

Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a declarat, astazi, la Satu Mare, ca nu se pune problema sa isi dea demisia de onoare dupa incidentele de la Piatra Neamt. Igas a precizat ca abia a fost numit la conducerea ministerului si ca abia acum face evaluari si va prezenta un raport.

Intrebat, intr-o conferinta de presa, daca nu crede ca este cazul sa isi dea demisia de onoare, Igas a spus: "Nu cred ca se pune problema sub forma respectiva, abia am ajuns la conducerea acestui minister, abia acum fac evaluari si apoi voi veni in fata opiniei publice cu un raport".

In ceea ce priveste raportul Corpului de Control care face verificari asupra managementului Politiei Judetene Neamt, ministrul Igas a spus ca acesta va fi finalizat in cursul saptamanii viitoare, precizand ca atunci cand va avea o analiza clara va lua o decizie.

Ministrul a facut referire si la declaratiile presedintelui privind restructurarea Politiei.

"Trebuie sa incercam sa modernizam Politia Romana, sunt modele mult mai eficiente decat cel sovietic", a declarat Igas, potrivit Mediafax.

Seful statului a declarat, aseara, la TVR, ca i-a cerut ministrului de Interne, Traian Igas, ca inspectorul sef al Politiei Neamt sa nu fie destituit pana nu are loc o ancheta a Corpului de control al ministrului, el criticand, pe de alta parte, lipsa de disciplina din Politie in unele judete.

Sursa: Jurnalul National

Neagu Djuvara: E ilogic ca Basarabia sa nu se uneasca cu Romania... Ministrul Sanatatii cere o ancheta in cazul gemenilor lasati 9 zile fara incubator. Politia s-a autosesizat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x